Reacţia lui Şerban Huidu după ce a fost comparat, într-un meme, pe Facebook, cu Mario Iorgulescu

15 Sep 2019 | scris de Monica Pavelescu

Şerban Huidu a reacţionat după ce, pe Facebook, utilizatori ai platformei de socializare au comparat cazul cu cel în care a fost implicat cu cel al lui Mario Iorgulescu, comentând că aşa cum nici prezentatorul TV nu a primit nicio pedeapsă, după ce a fost protagonistul unui accident rutier, la fel se va întâmpla și cu fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. 

Reacţia lui Şerban Huidu după ce a fost comparat, într-un meme, pe Facebook, cu Mario Iorgulescu

Huidu a distribuit pe pagina sa de Facebook un meme în care imaginea lui apare împreună cu cele ale lui Mario şi Gino Iorgulescu. În fotografie, prezentatorul TV apare ”liniştindu-l“ pe Gino Iorgulescu, care se teme că ”îi intră baiatul în puşcărie“: 

”Calm, nu vă agitaţi. Eu am omorât trei şi nu am făcut o zi de pârnaie“, explică Huidu în meme.  

”Au început. Pe net toţi sunt judecători si toţi «au dreptate». Nu e treaba mea să comentez un accident. Atât timp cât nu se ştiu detalii este inutil. Condoleanţe familiei îndurerate şi aş vrea să îi rog pe cei cu păreri şi alte «adevăruri absolute» să se abţină. Măcar din respect pentru ce s-a întâmplat.

Pentru «moraliştii de carton» drama nu contează. Tot ce vor e să se mai răzbune virtual pe cei care cred ei că sunt vinovaţi de neputinţa proprie“, a scris realizatorul ”Cronica Cârcotaşilor“. 


CLICK - Follow us on Google News