Aaron Carter, fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys, a murit la vârsta de 34 de ani

Aaron Carter, fratele lui Nick Carter, membru al trupei Backstreet Boys, a fost găsit fără suflare în cadă, în baia din locuința sa, în Lancaster, California, indică mai multe surse citate de presa internațională.

Un purtător de cuvânt al Departamentului Șerifului din Los Angeles a afirmat pentru CNN că poliția a răspuns la un apel de ajutor la casa lui Aaron din Lancaster, sâmbătă dimineața în jurul orei 11.

La fața locului a fost găsit trupul neînsuflețit al artistului. El a fost găsit mort în cadă, conform declarațiilor sursei citate de CNN.

Poliția nu a oferit încă mai multe detalii despre posibila cauză a morții artistului. La fața locului au ajuns și criminaliști, dar momentan nu sunt dovezi care să indice o crimă.

Artistul, în vârstă de 34 de ani, a cunoscut succesul în lumea muzicii pop încă din copilărie. El a devenit cunoscut în special prin albumele ”Aaron’s Party” și ”LØVË”.

Aaron Carter era fratele mai mic al lui Nick Carter, unul din membrii formației Backstreet Boys, pentru care Aaron a deschis concerte în anii 90, atunci când a lansat mai multe albume de studio.