3dots.ro

Actorul Robert Knepper, T-Bag din Prison Break, oaspetele familiei Cotimanis-Dumitru de Paște

Actorul Robert Knepper, T-Bag din Prison Break, oaspetele familiei Cotimanis-Dumitru de Paște

Actorul american Robert Knepper, devenit cunoscut publicului pentru rolul Theodore ”T-Bag” Bagwellt, interpretat în serialul Prison Break, a petrecut mai multe zile în România, în casa actorilor Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru din comuna argeșeană Budeasa.

Robert Knepper este bun prieten cu actrița Ada Dumitru, fiica Iuliei, alături de care a jucat în filmele ”Enclave” și ”The Pact” și a acceptat invitația acesteia de a veni în România de Paște.

Robert Knepper a participat și la slujba de Înviere la biserica cu hramul Tăierea Capului Sântul Ioan Botezătorul din Ștefănești Sat, oficiată de preotul Cristian Dragomirescu, unul dintre cei mai apreciați portretiști din România.

Actorul american a primit cadou un album cu portretele realizate de părintele Cristian Dragomirescu.

Robert Knepper se declară foarte încântat de cele câteva zile petrecute în România și de ospitalitatea gazdelor sale.

”Bebe Cotimanis oricum îmi zisese că vine la mine la biserică să ia Lumină, știam de la Iulia că vine și cu un actor american, dar nu știam cine e. Însă tinerii fremătau la vederea lui. Nu le venea sa creadă.

După ce a venit Bebe cu el in altar și ne-am întreținut puțin, m-am uitat pe Google sa văd cine este și am zis: ”Woow!”. I-a plăcut mult albumul meu cu portrete și chiar intenționez să fac o expoziție în Statele Unite”, a declarat preotul Cristian Dragomirescu.

Robert Knepper a vizitat pentru a patra oară România. Prima dată a făcut-o în plin comunism, în 1985, susținând mai multe spectacole alături de câțiva colegi la Cluj-Napoca.

Ulterior, Robert Knepper a mai ajuns în țara noastră de două ori. În mai 2015 a venit la București pentru a participa la East European Comic Con, iar în noiembrie 2019 a petrecut câteva zile la Timișoara.

”Suntem prieteni de ani de zile, am jucat împreună și a acceptat cu mare plăcere invitația mea de a petrece sărbătorile pascale în Argeș”, a precizat Ada Dumitru.

Considerată una dintre cele mai valoroase tinere actrițe din Europa de Est, Ada Dumitru este fiica vitregă a lui Constantin Cotimanis.

Ea a debutat la 15 ani într-un spectacol de Mihai Mălăimare, este pregătită de celebra Susan Batson, profesoara de actorie a lui Nicole Kidman, şi a avut un rol principal în serialul poliţist “Three Knee Deep”, alături de James Marshall, unul dintre starurile din Twin Peaks.

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs