Fosta soție a lui Alexandru Papadopol anunță că actorul s-a despărțit de Adriana Titieni: ”A dispărut din peisaj”

Autor:

Data:

Fosta soție a lui Alexandru Papadopol anunță că actorul s-a despărțit de Adriana Titieni: ”A dispărut din peisaj”

Și a aflat tot târgul că Alexandru Papadopol s-a despărțit de Adriana Titieni. Sau invers!

Informația a devenit publică nu pentru că așa și-ar fi dorit cei doi, ci prin bunăvoința fostei soții a actorului, Ioana Ginghină (în imagine – N.R.).

”Ce parteneră? Ha, ha. Nu mai e de mult cu Adriana. A dispărut din peisaj, din păcate. Nu știu dacă e altcineva acum, asta trebuie să îl întrebați pe el. Adică știu, dar mai bine îl întrebați pe el.

Nu vreau să vorbesc despre asta, pentru că nu e domeniul meu și chiar nu mai vreau să intru în nicio discuție, nici acasă, nici cu voi”, a declarat Ghinghină.

Invitată la emisiunea Cristinei Șișcanu, ”După faptă și răsplată”, Ioana Ginghină a vorbit fără rețineri despre divorțul de Alexandru Papadopol, dar și despre relația dintre ei după divorț.

Din spusele Ioanei Ginghină, se pare că actorul îi cere fostei sale soții sfaturi legate de femeile ce i-au urmat în viața lui.

”Mă întreba de anumite decizii pe care să le facă în viața lui personală, legate de femeile din viața lui. I-am zis, dacă tu ai plecat din căsnicie să te distrezi, atunci distrează-te”.

Alexandru Papadopol spunea că nu mai este fericit alături de Ioana Ginghină, astfel că ea a fost de acord cu separarea. ”Atunci totul durea foarte tare. Dacă soțul își dorește să fie cowboy, așa cum mi-a spus el mie, atunci nu ai ce să îi faci. Lasă-l să fie cowboy!”.

După ce s-a despărțit de Ioana Ginghină, Alexandru Papadopol a avut o relație cu Adriana Titieni.

Ginghină spune că nu i-a cerut niciodată socoteală acesteia, dar nici fostul ei soț nu a adus-o în discuție.

”Dacă îmi zicea, «păi, nu știu, uite e mai creață decât tine și îmi place mai mult», păi eu nu muream de ciudă. Mă duceam să o tund pe biata femeie.

Dacă am avut să mă bălăcăresc, cu cineva, să fie doar între mine și Alexandru. Nici Adriana nu a primit nici măcar un telefon vreodată. Mie mi s-a spus că și de Jennifer Lopez s-a plictisit cineva”, a spus Ginghină.