3dots.ro

Ce salariu primește Alexia Eram, fata Andreei Esca, la revista mamei sale: ”Puteam să fiu fiica oricui, că dacă nu munceam…”

Ce salariu primește Alexia Eram, fata Andreei Esca, la revista mamei sale: ”Puteam să fiu fiica oricui, că dacă nu munceam…”

Extrem de plăcută de public, datorită participării ei și a fratelui său, Aris, în emisiunea ”America Express – Drumul Soarelui”, Alexia Eram, ia dezvăluit detalii interesante despre cariera sa la podcast-ul ”Drive in with Andrei Niculae”.

Fiica cunoscutei prezentatoare tv Andreea Esca, în vârstă de 23 de ani, Alexia Eram este fashion editor la ”A List Magazine”, revista mamei sale, și a făcut public salariul pe care îl primește lunar pentru această activitate.

Alexia a explicat că, pe lângă activitatea sa ca influencer, unde are campanii de succes pe Instagram cu o audiență de 768.000 de urmăritori, lucrează și la ”A List Magazine” – Revista, distribuită gratuit în diverse locații precum cafenele, restaurante, saloane de înfrumusețare și altele.

Alexia Eram afirmă că este extrem de încântată de jobul ei și că se simte recunoscătoare mamei sale pentru oportunitatea de a face ceea ce îi place și dezvăluie că primește 2.500 de euro pe lună pentru munca sa.

”Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. (…) Am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani, făceam o pagină de shopping în revistă, apoi din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator. Mai făceam o dată la câteva luni o pagină.

Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo. Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo ș.a.m.d., poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing.

Mi-a plăcut foarte mult și când am lucrat pe paginile de shopping. Poate în viitor o să îmi fac și eu o pagină despre ceva în revistele fizice. Îmi place foarte mult, dar jobul meu principal este cel de content creator’, a mărturisit Alexia Eram.

Celor care cârcotesc și spun că succesul său se datorează în mare parte influenței pe care o are mama sa, Alexia a recunoscut că Andreea Esca a avut un rol semnificativ în parcursul ei, dar a subliniat că, de fapt, munca sa a fost un factor important în obținerea succesului.

”Eu tot timpul i-am mulțumit și sunt recunoscătoare mamei, pentru că datorită ei am ajuns unde sunt acum într-un timp atât de scurt. Probabil dacă nu era ea, eu poate nu ajungeam aici atât de repede. Tot timpul am spus că dacă eu nu munceam și nu făceam lucruri frumoase, oamenii nu mă urmăreau.

Puteam să fiu fiica oricui, că dacă nu munceam pentru ce am acum nu eram interesantă. Foarte multă lume mă asociază în continuare… că dacă mama nu era cine este eu nu făceam nimic, că nu am banii mei. Eu zilnic primesc mesaje de genul acesta. Îi mulțumesc enorm mamei și nu am cum să fiu supărată pe chestia asta”.

Alexia Eram a mărturisit că și-a cumpărat un apartament din fonduri proprii și, recent, a achiziționat o mașină în valoare de 60.000 de euro, făcând chiar un credit bancar pentru a-și îndeplini aceste obiective personale.

”Nu are rost să ies și să spun multe lucruri, pentru că lumea oricum o să creadă ce vrea. Eu tot timpul am scris în text adevărul, atunci când mi-am luat apartamentul, mașina. Eu am făcut un credit, un leasing. Am credit la casă. Orice aș spune, oamenii cred ce vor”.

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs