Scandal între Alina Pușcaș și Irina Deleanu declanșat de un loc de parcare pentru persoanele cu dizabilități

În zilele în care locurile de parcare din București sunt insuficiente și prost administrate, nervii șoferilor se aprind aproape instantaneu indiferent de nivelul de educație.

Multe persoane sunt deranjate, pe bună dreptate, atunci când pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități parchează și unii șoferi care nu ar avea acest drept.

De la o astfel de situație s-a pornit și scandalul dintre Alina Pușcaș,  cunoscuta prezentatoare de la ”Te cunosc de undeva”, și Irina Deleanu, fostă componentă a lotului olimpic de gimnastică și în prezent conducătoarea Federației Române de Gimnastică Ritmică, dar și presupusa iubită a lui Ion Țiriac.

Lucrurile s-au petrecut fix așa! Irina Deleanu, aflată în mașină cu fiica sa, a parcat într-un loc delimitat pentru persoanele cu dizabilități. Alina Pușcaș era în zonă, pe fază și cu simțul civic activat.

Când a văzut că locul de parcare destinat persoanelor cu dizabilități fusese ocupat, Alina Pușcaș a simțit nevoia să intervină și s-o apostrofeze pe șoferiță care nesocotise rezervarea.

Modul agresiv în care a fost atenționată a deranjat-o pe Irina Deleanu, mai ales că, potrivit șefei Federației Române de Gimnastică Ritmică, avea tot dreptul să parcheze acolo, pentru că, susține ea, fiica sa suferă de diabet.

”Am fetița cu diabet și avem ca drepturi și acest permis de parcare, pe care-l folosesc când merg cu ea, pentru că i se poate schimba starea, i se mai face rău când îi crește sau scade glicemia.

Fii-mea se uita în dreapta și tocmai îmi spunea pe cine a văzut. Și fix când ne-am dat jos, ne-a strigat: ”Să nu vă dea Dumnezeu să aveți nevoie de acel loc”. Am rămas proastă, am întrebat-o ce problemă are și dacă a verificat.

Lumea se uita la noi. M-am dus după ea și am spus dacă a văzut ce am pe parbriz. Ea mi-a răspuns – mă lasați, că o văd în picioare bine, sănătoasă. Că e o nesimțire să parchez pe acel loc.

Am vrut să-i arăt ecusonul. Ea îmi facea poză la mașină. I-am spus că e o ignorantă total. Că nu mă așteptam la această atitudine. La care mi-a răspuns că și dacă îl am, e al fetiței. Adică fetița conduce mașina.

A plecat în trombă și bombănea. E dramatic pentru tine ca mamă când cineva te atacă și că ce, aia e boală.”, a declarat Irina Deleanu pentru playtech.ro.

Alina Pușcaș nu are de gând să-și schimbe punctul de vedere și când i-a fost solicitat un drept la replică, a spus că se va vedea cine a abuzat pe cine dacă vor fi analizate filmările de pe camerele de supraveghere instalate în zonă.

Fata Irinei Deleanu își face insulină de 4 ori pe zi și chiar Ion Țiriac s-a implicat în a o ajuta, să-i găsească tratamente mai noi.