3dots.ro

Povești de dragoste. Gabriela Werner, amanta lui Florin Piersic timp de 9 ani: Era un diavol frumos…

Povești de dragoste. Gabriela Werner, amanta lui Florin Piersic timp de 9 ani: Era un diavol frumos…

Doar trei dintre femeile care l-au iubit nebunește au reușit să-l convingă pe Florin Piersic să se ducă și în fața ofițerului de stare civilă – Tatiana Iekel, Anna Szeles și Anna Torok. 

Ajuns la senectute, Piersic a recunoscut că fidelitatea nu a fost una dintre calitățile care să-l reprezinte și că eternul feminin l-a atras și sub alte forme decât cel întruchipat în cea care îi era soție la vremea respectivă.

Cu iz de povești de dragoste din alte vremuri, din viața romantică a actorului au apărut informații despre o relație extraconjugală, necunoscută până acum, ce impresionează prin durata ei.

Gabriela Werner este numele celei care i-a fost amantă lui Piersic timp de nouă ani, în timpul căsniciei pe care actorul a avut-o cu Anna Szeles. Fostă actriță, Gabriela Werner trăiește în prezent în Israel, țară în care s-a stabilit, urmându-și soțul.

În ciuda diferenței de 17 ani dintre ei, Gabriela Werner i-a devenit amantă lui Piersic în 1974 și a durat până în 1983, când actrița și-a cunoscut actualul soț.

”Relația mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studentă la IATC, și până în anul 1983, când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner. 

Am fost 9 ani împreuna și da, pot spune că am fost foarte îndrăgostiți unul de altul, fără să fim într-o relație secretă, din contră pot spune, eram împreuna foarte pe față, dar încercând să nu lovim sentimentele altora.

Dar viața bate filmul și am pornit pe un alt făgaș, fără a mă căsători cu el, din păcate…”, a declarat fosta iubita a lui Florin Piersic.

Gabriela Werner consideră că în acel moment a luat cea mai corectă decizie pentru viața sa. 

“Dacă rămâneam cu el, era vai de viețișoara mea…Nu trebuie să crezi în pomii fructiferi, pentru că ei își împart fructele tuturor. Era un diavol frumos. Eu aveam 26 de ani, el 43. Astazi are peste 80 și este la fel de chipeș”, a spus Gabriela Werner.

Relația dintre cei doi a rămas una amicală, Florin Piersic, care a vizitat-o cu fiecare ocazie în care s-a aflat în Israel.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs