3dots.ro

Ana Maria Mărgean, în finala ”America’s Got Talent All-Stars”. ”Dacă Ariana Grande ar fi fost româncă și ar fi avut 13 ani și o păpușă” – video

Ana Maria Mărgean, în finala ”America’s Got Talent All-Stars”. ”Dacă Ariana Grande ar fi fost româncă și ar fi avut 13 ani și o păpușă” – video

Cu zâmbetul pe buze și stăpână pe sine, Ana Maria Mărgean a pășit încrezătoare pe scenă, în finala concursului ”America’s Got Talent All-Stars”, pregătită să-i impresioneze pe jurați – Heidi Klum, Howie Mandel și Simon Cowell.

”Bună seara tuturor! Sunt aici în seara aceasta cu o persoană foarte importantă in viața mea, e vorba despre mentorul meu, care îmi este și profesor de canto. E mereu alături de mine pentru a-mi da sfaturi și pentru a mă încuraja”, a spus în engleză Ana Maria Mărgean.

A cucerit audiența de la primele note muzicale ale melodiei pe care a interpretat-o – ”I Put A Spell On You”, fiind aplaudată la scenă deschisă.

La finalul momentului ei, jurații s-au ridicat și au aplaudat-o în picioare.

”Perfect! A fost absolut perfect! Ai cântat fără să îți miști buzele! Cred că ești cu adevărat incredibilă!”, a spus Heidi Klum, care a și întrebat-o pe Ana Maria Mărgean dacă îi vine să creadă că e real că a ajuns până în finala ”America’s Got Talent All-Stars”.

”Nu, nu îmi vine să cred. E uimitor! Acum concurez cu persoana pe care o admir cel mai mult! Eu vreau doar să vă fac mândri”, a spus Ana Maria Mărgean, extrem de emoționată.

”Dacă Ariana Grande ar fi fost româncă și ar fi avut 13 ani și o păpușă. La asta cred că ne-am uitat. Pe de altă parte, într-o țară în care engleza nu e nici măcar limba ta maternă, tu ai fost capabilă să stârnești râsete aici, în America, e absolut uimitor. Ești exact unde trebuie!”, a reacționat Howie Mandel.

”Ce mi s-a părut cu adevărat uimitor e faptul că Ana a făcut să pară că acesta e o zi normală, precum: «Sunt aici, mi-am adus păpușa». Ai devenit din ce în ce mai bună! Chiar meriți să fii aici!”, a completat Simon Cowel, în aplauzele tuturor celor din sală.

Câștigătorul finalei ”America’s Got Talent All Stars” va fi anunțat pe 27 februarie.

Cine e Ana Maria Mărgean

Ana Maria Mărgean are 13 ani și locuiește în Clinceni, o comună din Illfov de lângă București.

Ana Maria Mărgean și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 5 ani și de atunci studiază canto și pian. În anul 2020, adolescenta a câștigat un trofeu în cadrul Festivalului Internațional De Canto ”Cezar Ouatu”, organizat la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești.

Cum și-a descoperit Ana Maria Mărgean pasiunea pentru arta ventrilociei

”În urmă cu doi ani, în pandemie, pot să spun că eram cam plictisită și nu aveam prea multe de făcut, așa că am descoperit un video cu Terry Fator și am fost impresionată. Era atât de priceput! Am fost foarte curioasă să vă cum funcționează. Când am împlinit 11 ani, părinții mei mi-au făcut cadou o păpușă.

Am numit-o Lizzie și este cea mai bună prietenă a mea. Ventrilocia în România nu este atât de cunoscută. Când am primit Golden Buzz la „Românii au talent”, mă gândeam dacă asta chiar se întâmplă. În finală am fost foarte emoționantă. Nu-mi venea să cred”, a povestit Ana Maria Mărgean despre cum și-a descoperit pasiunea.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs