3dots.ro

Anamaria Prodan, confundată cu o practicantă a celei mai vechi meserii: «M-au întrebat care e prețul!»

Anamaria Prodan, confundată cu o practicantă a celei mai vechi meserii: «M-au întrebat care e prețul!»

Anamaria Prodan a relatat în cadrul unui interviu o întâmplare inedită, petrecută în urmă cu aproape cinci ani, la Londra, unde se afla pentru a negocia transferul jucătorului grec Georgios Samaras de la West Bromwich Albion la Al Hilal.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a povestit cum în 2015, la intrarea unui restaurant londonez a fost confundată cu una din practicantele meseriei despre care se spune că ar fi cea mai veche din lume.

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos.

Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine, li s-a părut că sunt ”wow”, m-au întrebat care e prețul meu și dacă nu doresc să-i însoțesc la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele.

Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”, a povestit Anamaria Prodan, la GSP Live.

„Nu există bărbat care să nu se gândească să meargă cu tine. Eu nu judec, pentru că am trăit printre bărbați. Ei sunt făcuți pentru a fi vânători. O femeie puternică rămâne prietenă și cu cel care încearcă»”, a mai răbufnit puțină înțelepciune Anamaria Prodan, cu aceeași ocazie.

Întrebarea pe care și-o pune orice om cu ceva aptitudini și gust vestimentar este cum ar arăta cu adevărat Anamaria Prodan atunci când spune ”eram îmbrăcată foarte frumos”…

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs