3dots.ro

Reacția Anamariei Prodan după ce iubita lui Reghecamp a născut din nou: ”Să nu îi părăsească și pe aceștia!”

Reacția Anamariei Prodan după ce iubita lui Reghecamp a născut din nou: ”Să nu îi părăsească și pe aceștia!”

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit din nou părinți, după ce iubita antrenorului a născut cel de-al doilea copil al cuplului.

Anunțul a fost făcut de Corina Caciuc pe contul său de Instagram, unde a și a postat prima fotografie cu cel de-al doilea copil, direct din sala de nașteri.

”Iubirea mea pentru tine e mai presus de cuvinte”, a comentat Corina Caciuc imaginea postată pe rețeaua de socializare, ascunzând chipul bebelușului cu o inimioară.

 

Cuplul nu a vorbit prea mult  în public despre acest subiect și nici nu a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. În urmă cu câteva luni Laurențiu Reghecampf a postat pe Instagram o fotografie cu un tort a cărui cremă avea culoarea albastră, cumva sugerând că vor avea tot un băiețel.

Laurențiu Reghecampf are patru copii. Este tatăl lui Luca, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, iar din căsnicia cu Anamaria Prodan îl are pe fiul său Laurențiu sau Bebeto, așa cum îl alintă întreaga familie. Din relația cu Corina Caciuc, Reghe are un băiețel pe nume Liam și acum pe micuțul care tocmai ce a venit pe lume.

Reacția Anamariei Prodan, după ce Corina Caciuc a născut a doua oară

Anamaria Prodan, fosta soție a lui Reghecampf, nu a putut să nu reacționeze la vestea că acesta a devenit tată pentru a patra oară. Prodanca a rugat media să nu o mai implice în întâmplările legate de viața fostului soț, pentru că nu o mai interesează și și-a exprimat speranța că Reghecampf nu-și va părăsi și actuala familie, așa cum s-a mai întâmplat.

Ea ținut să mai precizeze că  și-a refăcut și ea viața, alături de Ronald Gavril, campion la box.

”Eu și Ronald nu avem treabă cu nimic. Ne trăim povestea frumos departe de toate bârfele și discuțiile tuturor. Cine se bucură pentru noi se bucură, cine nu, nu ne interesează. Muncim împreună, ne bucurăm alături de copii, de realizările noastre și ale lor! Suntem o familie de vis. O familie de campioni. Stăm cu capul sus, suntem demni si mândri.

Suntem, cred eu, exemple naționale și internaționale. Nu ne râde nimeni și facem cum am zis, performanță zi de zi! Gândim și țintim numai sus, lumea noastră este exact lumea care contează! Ce este pe lângă noi nu este treaba noastră. Suntem unici amândoi. Copiii familiei noastre sunt la fel.

Ne ajutăm, ne susținem și ne bucurăm unul de celălalt! De asta am rugat presa să nu ne mai implice în ce face Reghecampf. Nu ne interesează eșecurile lui pe plan profesional nu ne interesează ce face câți copii face, cu cine și când.

Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce însemnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia. În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om, nu îi purtăm ranchiună, pur și simplu ne este super indiferent! Vă mulțumesc pentru telefon și sper să fie ultimul legat de Reghecampf. Vă pup”, a declarat Anamaria Prodan pentru Actualitate.net.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs