Anda Adam, scandal într-un hotel de lux din Poiana Brașov, în Ajunul Crăciunului - video

25 Dec 2021 | scris de Anita Raicu

Anda Adam a intrat în conflict cu o femeie, vineri, la hotelul din Poiana Brașov unde se afla cazată împreună cu un grup de prieteni și cu fetița ei, au declarat surse judiciare.

Anda Adam, scandal într-un hotel de lux din Poiana Brașov, în Ajunul Crăciunului - video

Cântăreața ar fi fost agresată, însă momentan nu există plângere la Poliție, astfel că oamenii legii au deschis dosar penal in rem, fără a pune pe cineva sub acuzare. 

Incidentul a avut loc chiar în ziua de Ajun în jurul orei 15.00, când poliția a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că în interiorul unui hotel ar fi izbucnit un conflict între două femei.

În conflict a fost implicată Anda Adam, care ar fi încercat să aplaneze conflictul care a izbucnit între grupul ei de prieteni și un alt grup, au declarat surse judiciare. Ulterior, cântăreața a fost zgâriată pe față de una dintre persoanele ”din grupul recalcitrant”.

”La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, Poliția Stațiunii Poiana Brașov a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că în interiorul unei societăți în regim hotelier situată pe raza Stațiunii Poiana Brașov din județul Brașov are loc un conflict spontan între două persoane de sex feminin”, a transmis Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.


CLICK - Follow us on Google News