3dots.ro

Andra: ”Ca mamă, cred ca toți copiii sunt minunați și merită șanse”

Andra: ”Ca mamă, cred ca toți copiii sunt minunați și merită șanse”

După cum e și normal, Andra a ales să comunice public punctul său de vedere asupra scandalului public pe care nici în cele mai negre presimțiri nu avea cum să-l prevadă că avea să-l declanșeze filmul ce o are protagonistă pe fiica sa, Eva Măruță.

”Tati Part-time” se află pe primul loc în box office-ul românesc. Încasările din prima săptămână de difuzare au fost de 4.220.824 de lei.

Andra: ”Ca mamă, cred ca toți copiii sunt minunați și merită șanse”

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook Andra explică faptul că nu a fost deloc pregătită pentru controversele care au urmat lansării filmului ”Tati Part-time”, în care fiica ei și a lui Cătălin Măruță, Eva, joacă rolul principal.

”Credeam că sunt pregătită pentru orice reacție stârnită de filmul «Tati Part-Time». Am auzit și am văzut multe în cariera mea de aproape 25 de ani. Dar a fost o avalanșă care m-a copleșit, un amestec de lucruri bune, dar și răutăți care m-au întristat.

Ca mamă, cred ca toți copiii sunt minunați și merită șanse. Suntem foarte mândri de parcursul Evei în acest film. Este dovada că a învățat de la noi un lucru important: seriozitatea cu care trebuie să te implici în ceea ce îți propui. Ea mereu spune că este «primul» ei film.

Timpul va demonstra dacă actoria este drumul ei”, a scris Andra, pe Facebook.

Cătălin Măruță: ”E un film în care o persoană privată a investit bani, unde și noi suntem acționari la acest film”

Și Cătălin Măruță a avut un răspuns referitor la modul în care s-a lucrat la producția filmului, declarând că este vorba de o  peliculă finanțată din fonduri private și să și el a investit.

”Mulțumim mult de tot pentru toate mesajele de susținere, pentru că în ultima perioadă, a luat totul, așa, o turnură la care nu te aștepți, oameni care au văzut filmul, oameni care sunt supărați, oameni care înjură.

Doamne, oameni buni! Hai să ne liniștim. E un film la cinematograf. Cine vrea să meargă îl vede, cine nu, nu îl vede. Punct. Am văzut azi un comentariu: «Dom’le, a dat Eva casting». În podcastul pe care l-am făcut aici cu Alex Bogdan, cu BRomania, cu Letiția Roșculeț, a explicat foarte clar. Scenariștii au scris un film cu Alex Bogdan în gând și cu Eva.

E un film privat, e un film în care o persoană privată a investit bani, unde și noi suntem acționari la acest film. Practic, așa a apărut filmul. Nu e nicio justificare, doar că voiam să vă spun. M-a întrebat cineva: «Alex Bogdan a dat casting? George Ivașcu de ce apare în film? Că puteau să fie alți actori». E un produs privat. Exact ca și cum voi vreți să faceți ceva și sunt banii voștri, investiția voastră, viziunea voastră.

Dacă reușiți să vă scoateți banii și să aibă succes, bine, dacă nu, iarăși bine. E un produs privat, exact cum avem aici, la podcast. Oameni pe care îi invită, în funcție de cum credem noi sau ce ne dorim noi. Ținem cont de și de ce ne spun oamenii. Vă mulțumim, sunt foarte multe mesaje, ăsta e adevărul. Mii de mesaje cu felicitări pentru Eva, pentru actorii din film”, a spus prezentatorul TV, într-o sesiune live, pe Facebook.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs