3dots.ro

Andra explică de ce a avut în față versurile de la ”Deșteaptă-te, române!”: ”Nu te poți risca să greșești”

Andra explică de ce a avut în față versurile de la ”Deșteaptă-te, române!”: ”Nu te poți risca să greșești”

​Andra a fost aleasă să cânte imnul României alături de spectatorii aflați pe Național Arena, înainte de startul partidei dintre România și Elveția, din preliminariile Euro 2024.

Au existat destule comentarii în mediul online, mulțe dintre ele reproșându-i artistei că a urmărit versurile imnului pe care ar fi trebuit să le știe pe de rost de pe o plachetă aflată în fața sa.

Într-o postare făcută pe conturile sale de pe rețelele de socializare, Andra a oferit explicații despre de ce a simțit nevoia de a avea în față versurile imnului național.

”Acum aș vrea să le transmit un mesaj, de ce a fost prompterul. Era o plachetă, care acolo cred că e mereu. Am văzut-o la toți artiștii care au cântat.
Advertisement

În situațiile respective, când cânți un imn alături de 50.000 de oameni, nu te poți risca. E un eveniment atât de important și cu atât de mult lume încât nu ai cum să repeți.

Nu mai există o altă dublă ca la videoclip, nu poți să îți permiți să faci vreo greșeală pentru că este imnul României. Este ceva la care nu ai cum să greșești, iar presiunea momentului și faptul că trebuie să cânți un cântec atât de important pentru întreaga țara, nu te poți risca să greșești.

Știu toate strofele, cele patru care se cântă. Le-am cântat de atâtea ori și îl știu atât de bine, dar, cu toate astea, nu te poți risca să faci măcar o greșeală.

E mult prea important momentul, cântecul în sine, încât să faci vreo greșeală din cauza emoțiilor. Suntem oameni, avem emoții, trăiri. Fără astea nu putem să transmitem.

E atât de onorant pentru un artist să urce pe scenă și să cânte o țară întreagă cu el încât nu îți poți permite ca artist profesionist să faci vreo greșeală. Eu mă bucur că a ajuns emoția mea din suflet la voi prin această interpretare” – Andra Măruță.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs