3dots.ro

Andra, despre plecarea de la ”Vocea României”: ”Nu era despre mine acolo”

Andra, despre plecarea de la ”Vocea României”: ”Nu era despre mine acolo”

Andra a dezvăluit motivul pentru care a părăsit emisiunea ”Vocea României”, din jurul căreia făcea parte, alături de Smiley, Tudor Chirilă și Irina Rimes, în sezonul 8.

Din sezonul următor, Andra a fost înlocuită de producători cu Horia Brenciu, cântăreața exprimându-și în acel moment dezamăgirea în legătură cu faptul că și-ar fi dorit să îi ajute pe concurenții ai căror mentor era să evolueze mai mult, dar au existat cateva ”piedici” și inconveniente care i-au dat planurile peste cap.

De ce s-a retras Andra de la ”Vocea României”

”Percepția mea față de Vocea României era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României”, a mărturisit vedeta în cadrul podcast-ului ”Fain și simplu”, realizat de Mihai Morar.

”Și eu m-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Fac față, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente”, a mai explicat Andra, care mai spune că a realizat că era forțată să intre într-un joc care nu îi făcea tocmai plăcere.

Andra: ”Mi-au spus producătorii că n-o să fie pe ceartă…”

”M-am dus, mi-au promis producătorii că n-o să fie pe ceartă și o să fie ca afară, când nu se schimbă respectul dintre antrenori (…) Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla. Eu trebuia să fiu rea, că ăsta era show-ul. Intri într-un joc în care nu-ți face păcere.

Nu pot să zic că mi-a plăcut battle-ul ăsta dintre antrenori, pentru că nu sunt genul care să răspundă la asta. Atunci am răspuns, eu sunt o persoană competitivă, sunt o persoană care să spună lucrurilor pe nume. La final am spus că trebuie să vină altcineva în locul meu”, a dezvăluit Andra în interviul oferit lui Mihai Morar la ”Fain și Simplu”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs