Andreea Bănică, „în stare de șoc” după ce a fost înjurată și amenințată de un rapper cunoscut: ”Omul nu are ce căuta în țara asta să cânte!”

Andreea Bănică, „în stare de șoc” după ce a fost înjurată și amenințată de un rapper cunoscut: ”Omul nu are ce căuta în țara asta să cânte!”

Andreea Bănică a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută, după ce rapper-ul german Toni Cottura, invitat în același concert ca și ea, a înjurat-o și a amenințat-o, enervat fiind că a așteptat prea mult să intre pe scenă.

Cântăreața a depus plângere la Poliție și speră ca rapperul german să fie pedepsit pentru comportamentul său.

”Sunt în șoc! Acest om m-a înjurat și amenințat pe scările scenei unde am cântat azi în Cluj! Omul Toni Cottura de la Fun Factory!! Da, ați auzit bine… Formația copilăriei mele… pe care am îndrăgit-o eu și voi atât de mult. Sunt atât de dezamăgită… Nu mai vreau să tac, drumul meu se oprește direct la secția de poliție unde îi voi face plângere. Nu știu dacă mă credeți, mi-a luat ceva să realizez ce mi se întâmpla azi…(…)

Omul s-a enervat că a așteptat prea mult să intre pe scenă! A făcut circ pe acolo, organizatorii au încercat să îl liniștească dar nu și-au pus problema că omul își va vărsa nervii pe primul ieșit în cale (eu care coboram de pe scenă)! Și acum îmi răsună vocea lui în cap, injuriile, amenințările…

Am trecut prin multe în viață, am tăcut, am lăsat capul jos dar asta a întrecut orice limită a bunului simț”, a mărturisit Andreea Bănică, pe rețelele de socializare..

”Omul nu are ce căuta în țara asta să cânte! Omul trebuie pedepsit nu doar de autorități ci de tot publicul care l-a iubit și i-a cântat piesele.

Atâta timp cât un om își permite să mă amenințe, să-mi vorbească urât, să mă înjure, să mă facă «You are a piece of /Ești un c*». Nu pot să reproduc ce mi-a zis omul ăsta.

Eu am crezut că a venit la mine pe scenă să mă felicite, să-mi spună ceva frumos. Dar el venise să mă înjure, avusese o ceartă cu organizatorii… le spusese că am stat eu prea mult pe scenă, că el vrea să plece… După părerea mea, luase ceva, consumase substanțe interzise sau băuse alcool… Până la urmă, am fost colegi pe scenă, indiferent că el este Toni Cottura de la Fun Factory”, a ma scris cântăreața.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories