Andreea Bănică și-a pus fiica să muncească la doar 14 ani: ”Un om deștept trebuie să treacă prin foarte multe experiențe”

Andreea Bănică și-a pus fiica să muncească la doar 14 ani: ”Un om deștept trebuie să treacă prin foarte multe experiențe”

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, încearcă să-și educe cum trebuie cei doi copii, Sofia și Noah, să fie responsabili și cunoască valoarea muncii. De exemplu, în această vară, Sofia a lucrat la hotelul din Eforie Nord al părinților ei pentru a simți pe propria piele cât de greu se câștigă banii.

Într-un interviu acordat ego.ro, Andreea Bănică a explicat de ce a a considerat că e bine s-o pună pe Sofia să muncească la doar 14 ani, deși familia ar putea să îi ofere tot ceea ce își dorește.

”Nu are ce să facă, la vară este la hotel”, spune cântăreața. ”Mă bagă la recepție”, a completat fiica ei.

”În vacanța de vară o să fie și ea câteva ore pe acolo, să învețe lucruri, pentru că un om deștept trebuie să treacă prin foarte multe experiențe în timp. Ca să poți să ajungi la un nivel și să poți să ridici un business de genul acesta, clar trebuie să treci prin niște experiențe. Și atunci trebuie să vadă și ea despre ce este vorba. Îți dai seama că nu las greul pe umerii ei. Doar că o luăm cu noi pe acolo să vadă cum este treaba ta”, a povestit Andreea Bănică.

Întrebată dacă fiica ei este plătită pentru munca depusă, cântăreața a răspuns: ”Da. Și anul trecut a fost jos la magazin unde a vândut niște produse pe acolo. Era un minimarket și era foarte supărată că deja treceau băieții pe acolo și îi lăsau bilețele cu numere de telefon și era foarte afectată”.

Fiica Andreei Bănică, o adolescentă competitivă

Până la vârsta de 9 ani, fiica Andreei Bănică a făcut dans de performanță, dar artista a decis să o retragă, după ce aceasta începuse să aibă câteva ticuri. ”Dar am retras-o pentru simplul fapt că avea foarte multe ticuri. Își dorea să fie foarte bună și la școală, și la dansuri. Și atunci nu înțelegeam ce se întâmplă cu ea. Am tot stat, am tot stat, m-am gândit și, la un moment dat, i-am propus să facem o mică pauză. Așa am luat-o. Cu vrăjeală.

Am vrăjit-o frumos, i-am spus că, dacă e, după aceea merge din nou, dacă nu mergem în altă parte și o să facă de fun. Ideea e că i-am băgat un pic în cap informația și vreau să spun că a doua zi, după ce nu am mai dus-o la dansuri, copilul nu a mai avut niciun tic. Niciunul. Ulterior, că mi-a reproșat că nu am mai dus-o, i-am spus că poate să meargă unde vrea ea, dar nu mai vreau să facă de performanță. Pentru că săraca era 4-5 zile numai acolo”, a spus Andreea Bănică.

Sofia a povestit că este foarte competitivă, iar atunci când făcea gimnastică a acceptat cu greu să fie pe locul 3 la un concurs.

”Când făceam gimnastică, chiar eram foarte competitivă. Prima dată când am luat locul 3, când eram mică, am fost atât de tristă că eu nu eram pe partea înaltă a podiumului și că eram mai jos. Am fost distrusă efectiv. Dar așa la școală și în rest nu prea sunt foarte competitivă. Adică vreau să am realizările mele, nu să îi întrec pe alții neapărat”, a dezvăluit adolescenta.