3dots.ro

Andreea Esca, moment stânjenitor în casa socrilor: ”Au venit și sărăciile astea din România cu valiza goală?”

Andreea Esca, moment stânjenitor în casa socrilor: ”Au venit și sărăciile astea din România cu valiza goală?”

Andreea Esca a povestit despre un moment pe care îl consideră stânjenitor, petrecut în timpul unei vacanțe pe care a petrecut-o la Nisa, orașul în care locuiesc socrii ei.

Esca spune că atunci când plecau în vacanță în Franța, la părinții soțului ei, Alexandre Eram, obișnuiau să-și ia două valize…

Una în care băgau toate lucrurile de care credeau că vor avea nevoie în timpul vizitei și o a doua, goală, pe care o umpleau acolo, cu tot soiul de chestii pe care nu le puteau găsi foarte ușor în România.

”Era Alexia foarte mică, sunt vreo 20 și ceva de ani. Acum 20 și ceva de ani nu era mai nimic pe aici.

Când mergeam în vacanță vara, în Nisa, la părinții lui Alex, îmi luam o valiză cu tot ce aveam de îmbrăcat, și ce foloseam acolo, și o valiză goală. Goală, goală, complet goală, pe care o umpleam acolo.

Luam tot felul de lucruri care nu se găseau aici. Normal că nu știau părinții lui Alex să zică: au venit și sărăciile astea din România cu valiza goală, știi?

Și, uite cum am ajuns, că la aeroport a venit valiza goală și aia plină, nu! Și am ajuns acasă și acuma explică-le oamenilor ce caut cu valiza asta goală aici? E un obicei românesc, că mergem așa de nebuni cu o valiză goală’, a dezvăluit, extrem de amuzată, Andreea Esca.

Situația jenantă s-a ivit atunci când s-au trezit la debarcare, în Franța, că odată cu avionul cu care au zburat a venit doar valiza goală, nu și cea plină, care rămăsese la Otopeni…

”Mi-aduc aminte că mă sunau, valiza plină nu se urcase deloc, căzuse de pe bandă, de plină ce era, nici măcar nu plecase undeva. Ea rămăsese în Aeroportul Otopeni.

Ei o desfăcuseră și-mi ziceau: pantofi Stella… Era ceva absolut superb. Sutien… Victoria! Și am zis, da, da, ăla e, închideți-l’, a mai povestit Andreea Esca, pentru avantaje.ro.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs