Andrei Partoș critică ‘Vocea României’: ‘Ipocrizie, incultură, nefirescul la suprem. Mecle inexpresive’

Cunoscutul om de radio Andrei Partoș, vocea Costineștiului de altădată, a criticat în termeni foarte duri emisiunea ”Vocea României”, despre care spune că este ”obosită, chinuită… greu de înghițit”.

Într-o postare făcută pe pagina lui de Facebook, realizatorul emisiunii ”Psihologul Muzical” de la Radio Romania Actualități, enumeră carențele pe care le adună show-ul de la PRO Tv

”VOCEA ROMÂNIEI? GREU DE ÎNGHIȚIT. Ipocrizie, demagogie, reacții absolut aiurea, incultură, mecle inexpresive, nefirescul la suprem. Ba mai mult, o fetiță de 17 ani cântă o piesă Rimes, care e în juriu și o face mai bine ca ”vedeta”, dar care nu se întoarce. Văd zeci de ediții din alte țări cu Vocea.

Cea de la ProTV e obosită, chinuită…greu de înghițit. Muzica pe care o aud, nu spune nimic. Cum adică ai ales o piesă care nu e de voce? Păi concurenții vin direct din stradă și se pun pe cântat? Lipsa competiției teve îi face pe producători să creadă că fac ceva nemaipomenit. No more!

P.S. L-am văzut pe Claudiu Mirică, revenit după 11 ani de absență din țară. A cântat în franceză pentru că trăiește la Paris. Un moment plăcut, ușor patetic. Jurații nu știau franceză. Dar trăiesc intens cu accentul moldovenesc. Claudiu a ajuns în echipa lui Denis (The Motans).

Da, îți trebuie curaj pentru a merge la o astfel de emisiune, dar nu pentru că ar fi nivelul ridicat”, a scris Andrei Partoș pe pagina sa de Facebook.