Soția lui Andrei Ștefănescu: «Puțin creier și puțină logică, atât e necesar ca să nu bați câmpii laolaltă cu toți imbecilii de pe FB»

24 Iun 2020 | scris de Anita Raicu

Într-un mesaj publicat pe Instagram, Antonia, soția lui Andrei Ștefănescu, răspunde celor care au criticat gestul soțului său, care a declarat că după ce a primit confirmarea că este infectat cu COVID, înainte să plece la spital, și-a sărutat băiețelul.

Soția lui Andrei Ștefănescu: «Puțin creier și puțină logică, atât e necesar ca să nu bați câmpii laolaltă cu toți imbecilii de pe FB»

Andrei Ștefănescu este un pacient asimptomatic și se află internat la spitalul Matei Balș din Capitală.

Soția lui, Antonia, a ținut să ofere o replică criticilor aduse în mediul online pentru că și-a sărutat copilul înainte de a merge la spital.

”Vă lămuresc eu de ce și-a pupat copilul: fiindcă și înainte să primească telefonul că e pozitiv îl pupase. Și de dimineață îl pupase, și seara la culcare îl pupase, și de o sută de ori pe zi îl pupase, în fiecare zi.

Fiindcă, ce să vezi?! Locuiește în aceeași casă cu copilul și cu nervasta, nu a picat în clipa aia din Lună infectat, ca să transmită virusul, infectat era și înainte de telefon, și cu o zi înainte, și cine mai
știe de când, chiar credeți că mai conta sau că era mai periculos după ce a aflat rezultatul? Era tot el, nu avea simptome nici înainte, nici după aflarea rezultatului.

Puțin creier și puțină logică, atât e necesar ca să nu bați câmpii laolaltă cu toți imbecilii de pe FB, doar puțin. Desigur, unde e cazul, că de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”, a scris Antonia pe Instagram.


CLICK - Follow us on Google News