Angela Gheorghiu, iubitului mai tânăr cu 22 de ani: ‘Mulțumesc, Mihai, pentru că mi-ai arătat ce înseamnă iubirea adevărată’

Atunci când n-are treabă să conteste personalitățile lumii muzicale românești sau după ce ne mai reamintește că nu îi este datoare cu nimic României, soprana Angela Gheorghiu pare să fie o femeie cât se poate de obișnuită…

Cu câteva zile înainte de-a marca 57 de ani, pe 7 septembrie, Angela Gheorghiu a sărbătorit, împreună cu iubitul ei, Mihai Ciortea, mai tânăr cu 22 de ani, împlinirea a nouă ani de relație.

"Sărbătorim astăzi, la Viena, cea de-a 9-a aniversare! Mulțumesc, Mihai, pentru că mi-ai arătat ce înseamnă iubirea adevărată. Tu ești și vei fi mereu totul pentru mine!", a scris Angela Gheorghiu pe contul său de Instagram.

Angela Gheorghiu a fost dusă la altar, până acum, de două ori – de Andrei Gheorghiu, fiul apreciatului violonist Ştefan Gheorghiu și de tenorul Roberto Alagna.

Angela Gheorghiu povestea, pentru revista Elle, cum l-a cunoscut, în 2013, pe Mihai Ciortea.

”Pe Mihai l-am cunoscut la Royal Opera House în momentul cel mai trist al vieţii mele private, după mari dezamăgiri. El era un admirator de-al meu de o viaţă, şi un mare iubitor al muzicii clasice şi al teatrului.

De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor după diferite spectacole prin Europa şi America. Admiratori înfocaţi, de mare clasă!

Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi. Am înţeles amândoi ca doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt.

Mihai este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real. Un adevărat gentleman, cu un temperament, o cultură şi educaţie cum nu speram să mai găsesc vreodată.

Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ. Familiile şi prietenii noştrii ne adoră împreună şi suntem intr-o armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea”, spunea Angela Ghgeorghiu.