Angelina Jolie i-a dezamăgit pe români! N-a fost la stână la Bran, ci la cumpărături în Los Angeles!

În sfârșitul de săptămână ce-a trecut, mulți dintre români par să se fi oprit în loc cu gurile căscate, încercați de o emoție provincială la gândul că o seamă de persoane cu notorietate la nivel mondial au luat la pas cărările patriei…

Informații despre ”petrecerea de la Bran”, au fost intens plimbate pe toate canalele media și intens consumate de public.

Prezentța lui Elon Musk și Angelina Jolie printre petrecăreții din România a  fost des invocată de media, dar n-a apărut nicio probă care să o certifice. Deși unii chiar se jură că i-ar fi văzut cu proprii ochi!

Atât de mult și-au dorit să o întâlnească pe Jolie, încât au crezut că o și văd, deși Angelina nu s-a apropiat câtuși de puțin de țara noastră, weekend-ul abia încheiat.

Și totuși, realitate e crudă! Angelina Jolie, una dintre cele mai vânate de paparazzi, a fost văzută și fotografiată, în weekend, în Los Angeles, în timp ce mergea la cumpărături, alături de fiica ei de 14 ani, Vivienne. 

În loc să fie la stâna de la Bran, Jolie și Vivienne s-au oprit la magazinul ”Gelson's Market” din cartierul Los Feliz , din Los Angeles, după cum scrie tabloidul britanic DailyMail.

Și mai spun jurnaliștii britanici c-a ieșit la cumpărături la reîntoarcerea în State după ce făcuse o vizită umanitară în zonele lovite de inundații în Pakistan, deci nu România…

Și, chiar ș-așa, media din România n-a pregetat să ofere urmăritorilor săi informații despre prezența lui Jolie în România.

De exemplu, Pro TV invocă o sursă anonimă ai cărei ochi i-au văzut și pe Musk și pe Jolie la stână, printre fripturi de berbecuț și bulzuri!

”Musk, foarte, foarte, foarte frumos îmbrăcat. Era foarte zâmbitor. Li s-au servit ceaun, friptură de berbecuț, bulz.

Pe Angelina Jolie chiar am văzut-o personal. Purta o rochie transparentă, spre verzui, avea o blăniță pe spate, albă”, spune Pro TV citând sursa anonimă.