3dots.ro

Pentru ce faptă a ajuns Aris Eram să fie exmatriculat din liceu: “Zici că eram la poliție!”

Pentru ce faptă a ajuns Aris Eram să fie exmatriculat din liceu: “Zici că eram la poliție!”

Alexia și Aris Eram au surprins în mod plăcut telespectatorii concursului America Express prin naturalețea comportamentului lor, buna educație și pentru faptul că nu se dau loviți atunci când trebuie să  pună osul la treabă…

Copiii Andreei Esca au studiat la același liceu, unul particular, unde regulile erau foarte stricte:  dacă aveau absențe sau întârzieri nemotivate, elevii erau pedepsiți cu detenție.

Într-o destăinuire făcută în podcast-ul Giuliei Anghelescu, ”Badassmom”, Alexia Eram a recunoscut că a fost pedepsită pentru nerespectarea regulamentului liceului.

La rândul său, Aris a dezvăluit că a dus mai departe ”tradiția” familiei deschisă de sora sa, ajungând să fie exmatriculat o săptămână.

“Mai rău decât detenția este să fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o săptămână. Mi se pare o prostie pentru că nu faci nimic. Nu-ți dau nicio temă, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic. Eram foarte fericit. (…)

E amuzant. O povestesc, e tare! Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el.

Am mers cu câțiva prieteni, prietenul dă cu spray puțin. Ieșim tușind puțin, ne ducem la oră. Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…)

Eram superstresat. Am dat două jeturi de spray, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe.

Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână”, a povestit Aris Eram.

Cei doi frați au fost încurajați de părinți să urmeze studiile superioare în străinătate. Alexia a absolvit o facultate unde a studiat managementul în modă, în Marea Britanie, în timp ce fratele ei și-a dorit ceva în domeniul business

După ce a absolvit liceul în România, Aris Eram a plecat la studii în Barcelona și spune că după ce va termina studiile, are de gând să revină în România, unde își va pune în aplicare planurile de afaceri.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs