3dots.ro

Cum se simte Arnold Schwarzenegger după ce a fost operat la inimă a patra oară

Cum se simte Arnold Schwarzenegger după ce a fost operat la inimă a patra oară

Arnold Schwarzenegger a dezvăluit, luni, prin intermediul podcast-ului pe care îl realizează – ”Arnold’s Pump Club” -, că a suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia i-a fost instalat un stimulator cardiac, relatează People.

”Nici nu mi-ar fi trecut prin cap că voi începe săptămâna cu o operație. Mi s-a făcut pentru a deveni un pic mai mașină: am primit un stimulator cardiac. Ritmul inimii mele a devenit neregulat din cauza formării țesutului cicatricial după ultima operație”, a spus Arnold Schwarzenegger.

Actorul american a transmis fanilor că se recuperează bine, după ce procedura a fost efectuată la cel mai înalt nivel într-o clinică din Cleveland.

”În primul rând, vreau să știți că mă simt foarte bine! Am fost operat luni, iar vineri eram deja la un mare eveniment ecologic cu prietena mea și colega mea de breaslă Jane Fonda”, a spus Arnold Schwarzenegger.

Arnold Schwarzenegger suferă din copilărie de o boală incurabilă

Este cea de-a patra operație pe cord pentru actorul de 76 de ani, care suferă de o malformație cardiacă congenitală.

Prima intervenție chirurgicală a fost în 1997, când i s-au înlocuit valvele arterei pulmonare. Apoi a fost nevoie de o a doua intervenție chirurgicală după 11 ani, în timpul căreia i s-a instalat actorului o nouă valvă aortică, iar în 2020 a avut loc a treia intervenție chirurgicală similară.

În mai 2023, într-un interviu acordat revistei The Hollywood Reporter, Arnord Schwarzenegger glumea spunând că planul său este ”să trăiască pentru totdeauna”.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs