3dots.ro

De ce a crezut mama lui Arnold Schwarzenegger că fiul ei este homosexual și chiar l-a dus la medic

De ce a crezut mama lui Arnold Schwarzenegger că fiul ei este homosexual și chiar l-a dus la medic

Documentarul în care povestește o parte din evenimentele importante ale vieții sale, i-a stârnit dorința de-a face mărturisiri lui Arnold Schwarzenegger, care a revenit cu o nouă serie de dezvăluiri inedite despre copilăria sa.

Printre acestea și faptul că părinții săi au crezut că este homosexual. Culturistul și actorul de renume mondial a povestit că mama sa ajunsese să plângă în fiecare zi, până când a chemat un medic.

Pe vremea când Arnold Schwarzenegger avea doar vise mari despre viitorul său, ca orice adolescent din vremea sa, pereții dormitorului său erau tapetați de afișe cu idolii săi: luptători de box și campioni în culturism

Acest lucru i-a pus părinții pe gânduri, în special pe mama sa, care a fost foarte supărată, notează Insider.

Schwarzenegger a vorbit, amuzat, despre aceste lucruri, în fața unei audiențe ce a numărat a aproximativ 1.000 de oameni, la Muzeului Filmului Academiei Los Angeles, în timpul unui eveniment ce i-a fost dedicat: ”A night with Schwarzenegger” (”O seară cu Schwarzenegger” – N.R.).

”Mama se uita mereu la peretele acela și spunea: ”Toți prietenii tăi au poze cu fete. Unde am greșit?”

Și plângea. Se uita la perete și plângea în fiecare zi până când l-a sunat pe medicul nostru de familie”, a povestit  Schwarzenegger.

Într-un final, medicul i-ar fi spus că nu are de ce să-și facă griji.

”În cele din urmă a spus, nu, acest lucru este destul de normal la copiii de la această vârstă. Ei idolatrizează bărbații care sunt puternici. Nu vă faceți griji pentru asta. Nu este gay. Aceasta a fost cea mai mare frică a lor”, a mai povestit Schwarzenegger.

Schwarzenegger a mai mărturisit că, în momentul în care a devenit interesat de culturism, idolii săi la acea vreme erau starul din filmul ”Hercules”, Steve Reeves, și culturistul englez, Reg Park.

El a spus că a început să citească tot ce a putut despre sport și să urmărească parcursul marilor sportivi, pentru a atinge performanța.

”După ce am citit că Reg Park se antrenează cinci ore pe zi, făcea 50, 60 de seturi de exerciții și ridica greutăți foarte mari, în fiecare zi, am început să fac lucru”, își amintește Schwarzenegger.

În acel moment, scăpați de spaima că ar putea fi homosexual, părinții lui au găsit alt motiv de îngrijorare.

”Părinții mei au crezut că am ceva la cap și că exagerez, eram obsedat și era rău pentru sănătatea mea”, a adăugat el.

Arnold Schwarzenegger a devenit cel mai tânăr Mr. Univers. A obținut acest titlu pe vremea când avea 20 de ani, în 1967.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs