3dots.ro

Arnold Schwarzenegger, despre ce înseamnă pentru el moartea și Raiul: ”După ce ne ducem, nu ne vom mai revedea niciodată“

Arnold Schwarzenegger, despre ce înseamnă pentru el moartea și Raiul: ”După ce ne ducem, nu ne vom mai revedea niciodată“

Arnold Schwarzenegger este subiectul unui nou documentar în care este prezentat drumul pe care l-a parcurs împlinind ”visul american”, după ce a pornit dintr-o mică localitate rurală din Austria.

Intitulat sugestiv, ”Arnold”, documentarul conține interviurile pe care actorul american le-a acordat alături de ”prieteni, dușmani, colegi de platou și observatori”.

People remarcă faptul că Schwarzenegger vorbește cu multă sinceritate despre  încercările şi dificultăţile pe care le-a întâmpinat în viaţă.

Actorul american de origine austriacă, fost guvernator al statului California, a abordat și un subiect mai atipic, explicând ce înseamnă pentru el moartea și Raiul.

Schwarzenegger, în vârstă de 75 de ani, vorbit despre aceste teme după ce colegul său de breaslă Danny DeVito, ajuns și el la 78 de ani, i-a adresat o întrebare referitoare la așteptările pe care ar trebui să le aibă despre viitor, în timpul unui conversaţii publicate în Interview Magazine.

„Asta îmi aduce aminte de o întrebare pe care mi-a adresat-o Howard Stern: ‘Spuneţi-mi, domnule guvernator, ce se întâmplă cu noi după ce murim?’. I-am spus: ‘Nimic. Vei fi la doi metri sub pământ. Oricine îţi spune altceva e un mincinos.

Nu ştim ce se va întâmpla cu sufletul şi cu toate acele lucruri spirituale, în care eu nu sunt un expert, dar ştiu că trupul, aşa cum ne vedem acum între noi, nu ne vom mai revedea niciodată în acest fel”, a răspuns Arnold Schwarzenegger.

Schwarzenegger, care a recunoscut că moartea este un subiect cu care nu se simte confortabil, a mai declarat că, după părerea sa, Raiul reprezintă o fantezie.

„Când oamenii îşi spun ‘îi voi revedea în Rai’, sună bine, însă realitatea este că nu ne vom mai revedea după ce murim. Asta este partea tristă. Ştiu că unii oameni se simt confortabil cu subiectul morţii, nu însă şi eu”, a spus actorul american.

După ce a amintit că a pierdut 15 prieteni din industria culturismului în ultimii 20 de ani”, Arnold Schwarzenegger a dezvăluit că a ajuns să aibă o nouă perspectivă despre ceea ce înseamnă Raiul.

„Pentru mine, Raiul este locul în care eu plasez o persoană pe care o iubesc foarte mult, care este amabilă, generoasă, care a avut un impact în viaţa mea şi în vieţile altor oameni.

Îi păstrez într-un loc din mintea mea, ca şi cum ar sta în primul rând al tuturor prietenilor pe care i-am avut. Şi mereu ai un sentiment plăcut atunci când te gândeşti la ei”, a spus Schwarzenegger.

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs