După divorţul de Demi Moore, Ashton Kutcher s-a retras în munţi şi nu a mâncat nimic timp de 7 zile: «Aveam halucinaţii»

22 Feb 2020 | scris de Anita Raicu

Ashton Kutcher şi Demi Moore s-au căsătorit în 2005, când el avea 27 de ani, iar ea 42, şi, deși mulți nu le dădeau prea multe șanse, din cauza diferenței de vârstă, s-au despărțit șase ani mai târziu, iar divorțul s-a finalizat abia în 2013. 

După divorţul de Demi Moore, Ashton Kutcher s-a retras în munţi şi nu a mâncat nimic timp de 7 zile: «Aveam halucinaţii»

În momentul în care şi-au anunţat divorţul, Ashton Kutcher şi Demi Moore au oferit declaraţii separate.

”Voi preţui mereu timpul petrecut cu Demi. Căsătoria este unul dintre cele mai dificile lucruri din lume şi, din păcate, uneori eşuează“, a declarat la momentul respectiv Kutcher.

”Cu o mare tristeţe vă anunţ că am decis să pun capăt căsniciei cu Ashton. Ca femeie, ca mamă şi ca soţie există anumite valori şi jurăminte care sunt sacre pentru mine, motiv pentru care am ales să merg mai departe cu viaţa mea“, declara Demi Moore.

Ashton Kutcher a dezvăluit, într-un interviu acordat prietenului său Dax Shepard, că separarea de Moore a reprezentat un punct de cotitură în viaţa lui şi chiar l-a făcut să apeleze la o metodă extremă pentru a se redescoperi și a o putea lua de la capăt. 

”Imediat după divorţ, am mers în munţi pentru a petrece o săptămână în singurătate. Am fost în Big Sky, în Montana, şi nu am mâncat nimic timp de şapte zile – doar apă şi ceai. Am lăsat acasă laptopul, telefonul, totul. Am fost acolo de unul singur, nu voiam să vorbesc cu nimeni. Am avut la mine doar un carneţel, un pix, apă şi ceai timp de o săptămână“, a povestit actorul, citat de People

Kutcher a mărturisit că izolarea s-a dovedit a fi un bun remediu împotriva depresiei, chiar dacă lipsa mâncării i-a provocat halucinaţii: ”Am început să am halucinaţii după a doua zi, ceea ce a fost fantastic. Am făcut tai chi cu energia mea“, spune actorul american.

Kutcher a povestit că şi-a petrecut cele şapte zile în sălbăticie făcând o introspecţie a relaţiilor sale şi chiar le-a trimis scrisori fostelor partenere de viaţă.

”Am aşternut pe hârtie gânduri despre fiecare relaţie după care am simţit că port pică sau am resentimente şi apoi am redactat o scrisoare pentru fiecare fostă iubită şi în cea de-a şaptea zi le-am trimis pe toate“, a mai declarat Kutcher. 

Actorul nu a dorit să ofere și detalii despre reacţiile pe care le-au stârnit scrisorile sale, dar a precizat că experienţa a fost una extraordinară, spirituală. 

La patru ani de separarea de Demi Moore, în 2015, Ashton Kutcher s-a căsătorit cu actriţa Mila Kunis (35 de ani), alături de care are doi copii – o fetiţă în vârstă de trei ani şi un băieţel de un an. 


Follow us on Google News