3dots.ro

S-a aflat! Cine sunt câștigătorii Asia Express – Drumul Împăraților

S-a aflat! Cine sunt câștigătorii Asia Express – Drumul Împăraților

Noul sezon al emisiunii Asia Express a debutat în urmă cu o săptămână, după o așteptare care i-a ținut pe fani cu sufletul la gură.

Noul sezon Asia Express este unul atipic celor precedente din multe puncte de vedere. Dincolo de faptul că prezentatoarea emisiunii nu mai este Gina Pistol, ci Irina Fodor, filmările din acest an la producția coordonată de Mona Segall au decurs cu destule greutăți din cauza pandemiei. 

“Drumul Împăraților”, al cărui traseu a început din Turcia, continuând cu Georgia, Azerbaijan și Israel, precum și alte destinații încă nedezvăluite, a reunit nouă echipe formate din vedete. Astfel, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei & Zarug, au pornit în cursa pentru premiul de 30.000 de euro.

Deloc ușoară, cursa din Asia reușește să facă cu ușurință victime. Încă de la primele misiuni, concurenții resimt oboseala, lipsa hranei și a unei cazări sigure, minutele petrecute la autostop contribuind și ele la dificultatea competiției.

Potrivit cancan.ro, dintre aceste perechi, în finală au ajuns Mihai Petre și Elwira în competiție cu cea formată din Cuza și Emi.

Conform sursei citate, câștigătorii sezonului 4 și ai marelui premiu în valoare de 30.000 de euro ar fi Mihai și Elwira Petre.

Potrivit aceleiași surse, prima echipă care va fi eliminată este cea formată din Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, în vârstă de 68 de ani. Se pare că femeia, care a acceptat această misiune dificilă, nu a făcut față condițiilor grele din competiția și a ajuns destul de repede la eliminare.

O altă echipă care nu a făcut față în competiție este cea formată din Connect-R și Shift. Cei doi prieteni și-ar fi încheiat parcursul în concurs destul de devreme, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă Connect-R.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs