3dots.ro

La 73 de ani, Sigourney Weaver joacă rolul unui extraterestre de 14, în noul Avatar – video

La 73 de ani, Sigourney Weaver joacă rolul unui extraterestre de 14, în noul Avatar – video

Sigourney Weaver a reușit o performanță pe care majoritatea actrițelor de la Hollywood, obsedate de vârsta lor, ar putea visa: obținerea rolului unui personaj cu 59 de ani mai tânăr decât ea!

Weaver, ajunsă la 73 de ani povestește pentru publicația britanică You cum a ajuns să intre în pielea unui personaj extraterestru, amfibiu, adolescent, de doar 14 ani, noul film Avatar al lui James Cameron, continuarea celui produs în 2009.

În primul Avatar, Weaver a jucat rolul doctorului de știință Grace Augustine, care a dispărut din scenariu, personajul fiind ucis.

Cu toate acestea, regizorul James Cameron se pare că a fost realmente disperat să o aibă pe Sigourney Weaver în noul său film – Avatar: The Way Of Water – încât a creat un rol special, un avatar al unei adolescente.

Ei bine, mi-am zis, Jim (James Cameron -N.R.) este un tip inteligent. Dacă el crede că pot face asta, hai să-i dăm drumul!

Nu cred că lui John Wayne i s-a cerut să joace rolul unui tânăr de 14 ani când avea 70 de ani”, a declarat Weaver în interviul pentru You.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU