Bianca Drăgușanu, prima reacție, după ce șoferul mașinii cu care se întorcea de la mare a fost prins drogat - video

07 Iul 2019 | scris de Anita Raicu

În cadrul unei acțiuni de verificare care a avut drept scop depistarea șoferilor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. șoferul mașinii în care se afla și Bianca Drăgușanu, a fost prins la volan după ce consumase cocaină.

  • Bianca Drăgușanu, prima reacție, după ce șoferul mașinii cu care se întorcea de la mare a fost prins drogat - video

”Am venit ieri la mare, în jurul prânzului și am petrecut cu fetele, doar cu fetele. Astăzi, ele au vrut să mai rămână la plajă, dar eu trebuia să plec, pentru că aveam treabă în București. Așa că am întrebat printre cunoștințe cine m-ar putea lua până în București. Acest băiat, care îmi este doar o cunoștință, s-a oferit să mă ducă el.

Am plecat iar la Fetești, la un filtru de Poliție, a fost și el oprit și testat pentru consum de alcool și droguri și depistat pozitiv. Eu am rămas șocată și nu mi-a venit să cred! El a fost luat de Poliție, iar eu am chemat o prietenă să mă ducă în București! Atât am de spus despre acest episod și sublinez că eu nu consum alcool, nu am consumat alcool niciodată în viața mea, iar droguri nici atât!”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

Șoferul mașinii în care se afla Drăgușanu, un Porsche Cayenne, se numește Alexandru Claudiu, cunoscut de prieteni drept Marco, este unul dintre fii interlopului Marcel Kalu. El a mai fost implicat în scandaluri legate de droguri, în trecut.

SHARE