3dots.ro

Bianca Drăgușanu: Vreau să îmi repar toată fața. Fața mea a fost stricată pentru că am injectat-o vreo 20 de ani mult și prost

Bianca Drăgușanu: Vreau să îmi repar toată fața. Fața mea a fost stricată pentru că am injectat-o vreo 20 de ani mult și prost

Bianca Drăgușanu a ajuns la vârsta maturității, cel puțin asta o demonstrează cei 41 de ani din buletin. A adunat până acum destule scandaluri cu foștii sau actualii iubiți și numeroase intervenții așa-zis estetice, pe care, spre deosebire de alte dive, le-a și recunoscut: implant mamar, implant fesier, rinoplastie, acid hialuronic și botox, dar și o intervenție de alungire a ochilor.

Cum intrarea într-un nou an e un prilej de meditație asupra celor întâmplate în precedenții, chiar și pentru Bianca Drăgușanu, tabloidele anunță că fosta prezentatoare de la Kanal D a luat hotărârea de-a se reîntoarce, cel puțin pentru o vreme, la o apariție mai ”umană”, intenționând să-și ”repare” fața, stricată de operațiile estetice

”Teoretic vreau să îmi repar toată fața”

”Am foarte mari emoții. Vă prezint astăzi echipa de doctori care urmează să mă opereze în următoarele zile. Urmează să îmi fac o intervenție de lifting facial, dar teoretic vreau să îmi repar toată fața.

Fața mea a fost stricată în primul rând de forma buzelor pe care o am și pe care am injectat-o vreo 20 de ani mult și prost, iar acum sunt cu echipa de doctori care încearcă să mă repare și cred că o să fie cu succes”, a fost mesajul de început de an pe care Bianca Drăgușanu l-a făcut pe Instagram, nu chiar o confesiune, ci mai degrabă o campanie care promovează cabinetul ce-i va furniza serviciile medicale necesare reparării feței.

Marea problemă a divei e că au năpădit-o emoțiile pentru că, o vreme, va fi nevoită să stea ”fără buze”, după propria exprimare: ”Am emoții. O să stau fără buze o perioadă foarte lungă și știu că o să fiu diferită. Deci într-o săptămână n-o să mai am buze?”.

”Ferească Sfântul…în loc să faceți ceva cu acești bani, să ajutați un bătrân sau un copil voi îi băgați în buzunar la toți doctorii…ca să ce? Să vă mutileze pe viață…crezând că sunteți prințesele planetei și stăpâniți Pământul”, ”Frustrarea că nu mai ești o femeie naturală se demonstrează prin miile de operatii. Ți-ai bătut joc de lucrarea Domnului”, ”Super, mult succes! Abia aștept să văd schimbarea. Ești superbă și așa oricum”, au comentat fanii postarea.

”Nu mă interesează părerea oamenilor, pentru că părerea oamenilor nu îmi plătește facturile și nu îmi crește copilul”

Monetizarea pe care o face prin intermediul conturilor ei de pe rețelele de socializare îi furnizează Biancăi Drăgușanu un nivel de trai ridicat, după propriile declarații, publicitarii înghesuindu-se să le promoveze produsele.

”Pe Instagram am 1,1 milioane de urmăritori, de peste cinci ani, nu s-a mai schimbat nimic și n-am băgat niciodată bani în promovare sau în like-uri.

De cinci ani, nu am mai scăzut, nu am mai urcat. Cu oamenii cu care colaborez să fac plasare de produse pe Instagramul meu, pe ei nu îi interesează câte like-uri am eu la o poză sau câte comentarii am eu la o poză. Tocmai de asta am oprit și vederea lor.

Pe ei îi interesează cum îi pot eu ajuta să devină vizibili și să își vândă produsul prin mine. Nu mă interesează nici să mă ridice cineva prin cuvinte, nici să vină și să-mi aducă tot felul de critici prin cuvinte. Nu mă interesează părerea oamenilor, pentru că părerea oamenilor nu îmi plătește facturile și nu îmi crește copilul”, declara Bianca Drăgușanu.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs