Bittman a închiriat un apartament de lux pentru noua iubită. Mare cât inima lui? 

04 Mar 2020 | scris de Monica Pavelescu

Vestea din showbiz care a lăsat cu gura căscată mai pe toată lumea este cu siguranță cea despre Dan Bittman, care, jinduind nespus după vremuri ce păreau apuse, a pus capăt relației de 26 de ani cu Liliana Ștefan, pentru a încerca să-i regăsească în brațele unei iubite mai tinere cu 33 de ani, Monica Odagiu.

Bittman a închiriat un apartament de lux pentru noua iubită. Mare cât inima lui? 

Gura lumii comentează că idila dintre Bittman și Odagiu ar fi început încă de acum cinci ani, când solista d-abia trecuse timid de majorat. Cei doi s-ar fi cunoscut prin intermediul actorului Vasile Calofir, unul dintre cei mai buni prieteni lui Bittman.

Fostă concurentă la ”Vocea României” (2012), și fostă membră a trupei ”Lala Band”, Odagiu a devenit chiar și protejata artistică a lui Bittman, alături de care a înregistrat o melodie estivală - ”Stau cu picioarele în apă rece”, gest fără precedent al solistului Holograf, care a apărut și în videoclipul piesei, asumându-și rolul de curtezan al frumoasei brăilence.

Cu perseverență, în cinci ani, Monica Odagiu a reușit să-l facă pe Bittman să iasă din zona de confort și să facă un pas pe care nimeni nu-l vedea vreodată realizat - s-o părăsească, după 26 de ani, pe Liliana Ștefan, alături de care are trei copii: Mark Nicholas, Alexandru și Patrick, custodia ultimului dintre ei urmând să fie soluționată la notar.

În ultimele luni, Bittman a locuit cu chirie într-un apartament din Pipera, pentru a fi mai aproape de copii. Dar, cu câțiva zeci de ani mai aproape de pensie decât noua sa iubită, Dan Bittman pare să fi simțit nevoia unui nou început și la nivel imobiliar...

Așa că Bittman a închiriat un apartament de lux, situat în zona de nord a Capitalei, în apropierea Parcului Herăstrău, în care s-a mutat alături de Monica Odagiu. De altfel, potrivit unor surse din anturajul artistului, se pare că Monica locuiește deja acolo, Bittman fiind cel care nu a putut face încă pasul, fiind extrem de ocupat și cu angajamentele profesionale.

Cu siguranță, întâlnirile cu părinții noii sale iubite vor fi pentru Bittman la fel de interesante, mai ales că pot depăna împreună amintiri frumoase despre tinerețea lor...


Follow us on Google News