3dots.ro

Blake Lively, frumoasa din Gossip Girl, a anunțat că este însărcinată cu cel de-al patrulea copil

Blake Lively, frumoasa din Gossip Girl, a anunțat că este însărcinată cu cel de-al patrulea copil

Unul dintre cele mai admirate și stabile cupluri de la Hollywood este cel format din actorii Blake Lively și Ryan Reynolds.

Cei doi sunt părinții a trei fiice, James, în vârstă de 7 ani, Inez, în vârstă de 5 ani, și Betty, în vârstă de 3 ani, iar Blake a dezvăluit, cu ocazia participării la Forbes' Power of Women Summit, că este însărcinată cu cel de-al patrulea copil pe 15 septembrie.

Ea nu a oferit mai multe detalii, cu privire la sexul sau data nașterii copilului. 

Părinții sunt atât de devotați copiilor lor încât Reynolds și-a luat recent un an de vacanță din actorie pentru a petrece mai mult timp cu familia, după cum a declarat pentru LinkedIn în decembrie 2021.

"Cel mai important aspect pentru mine este că vreau să stau cât mai mult în preajma fetelor mele", a explicat el, adăugând că vrea ca ele să trăiască ca orice copii din familii normale, fără să plătească vreun tribut prea mare celebrității părinților.

"Până acum, când soția mea Blake filma un film, eu stăteam acasă cu ele și invers", a mai spus el.

"Niciodată nu am programat filmări în același timp. Cred că este total important pentru dezvoltarea lor  și îmi place foarte mult să fiu un tată prezent. Îmi place să le duc pe fete duc la școală dimineața, îmi place să le iau de la școală".În ianuarie 2020, Lively a glumit spunând, într-un interviu că are cam 3.000 de copii, recunoscând că nașterea celui de-al treilea copil a însemnat o schimbare serioasă în ritmul de viață de până atunci.  

"Este fix ca și cum ai trece de la doi la 3.000. Oamenii spun că a trece de la doi la trei, este la fel. Dar sunt sigură că acei oameni nu au trei copii. Este o nebunie".

Ce schimbări va aduce cel de-al patrulea copil în viața foarte plină a celor doi copii rămâne de văzut. 


 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs