Boala cu care Florin Piersic Jr. luptă în fiecare zi. ‘Un fel de haină care te zgârie, dar te-ai obișnuit cu ea’

În mod neașteptat, Florin Piersic Jr. s-a deschis, vorbind cu sinceritate despre viața sa personală, de la povești de dragoste la relații de familie sau stări de spirit.

Florin Piersic Jr. a dezvăluit că depresia este o stare constantă în viața sa, dar că încearcă să o transforme, să o sublimeze în altceva, pentru a elibera ”demonii“.  

”De câte ori ați fost în depresie?“, l-a întrebat Denise Rifai, în cadrul emisiunii pe care o realizează la Kanal D.

”În fiecare zi din viața. Adică de când sunt conștient… Depresia e un cuvânt prea dur pentru un copil, dar un copil poate să fie supărat că i s-a stricat o jucărie…

Dar, de când mă știu, de când sunt conștient și de când fac acțiuni care să ducă undeva, să am un proiect, nu să-mi construiesc o mașinuță din lego, în fiecare zi au fost momente.

Depresia nu te părăsește, e ceva care te obișnuiești. Sunt zile în care îi faci față și este doar un fel de haină care te zgârie, dar te-ai obișnuit cu tot disconfortul ăsta, și alte zile în care îi cresc țepi și te zgârie foarte nasol.

Astăzi au existat niște motive personale care m-au făcut să stau 5 minute în ceea ce putem numi depresie, dar depresia are și ea nuanțe, așa că poate să fie acută sau mai moale.

Există momente (de depresie acută – N.R.), mai ales în epoca aceasta în care lumea ascunde lucrurile astea pe Facebook și Instagram. Uneori îmi dau voie să arăt asta, dar într-un fel mai subtil.

Cineva poate să creadă că eu fac o postare comică, dar, de fapt, sub ea se ascunde o furie, o depresie, pe care încerc să o transform în altceva. E o manevră pe care o folosesc uneori ca să scot afară niște demoni“, a răspuns Florin Piersic jr.

    3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
    @ALL RIGHTS RESERVED