Mihai Bobonete i-a spus soției că vrea să divorțeze. ‘M-a luat criza puțin, într-o dimineață…’

Mihai Bobonete și Cătălina, soția lui, sunt împreună din perioada adolescenței. S-au căsătorit după 14 ani de relație și au doi copii, pe Octav și Maria.

În stilu-i caracteristic, Mihai Bobonete a declarat că, la fel ca și alți mulți alții din generația sa, din cauza pandemiei, a ratat criza masculină de 40 de ani.

”Eu fac parte din prima generație care ne-am ratat criza de 40 de ani. Noi nu am putut să avem criza bărbatului de 40 de ani, pentru că a venit pandemia exact când am făcut 40 de ani.

Eu n-am putut să divorțez pentru o scurtă perioadă, n-am putut să mă duc la… pe banii mei, n-am putut să mă tatuez (…) Unde divorțezi în pandemie, când n-ai voie să ieși din casă?

M-am trezit într-o dimineață, m-a luat criza puțin așa și am zis: «Cătălina, eu divorțez!». «Unde divorțezi? Nu ai voie să ieși din casă, e lockdown. Unde te duci să faci acte? Nu te bagă nimeni în seamă» și am zis «Cătălina, lasă să treacă pandemia”, a mărturisit amuzat Mihai Bobonete, în cadrul unui podcast.

”Cătălina a fost tot timpul partea mea mai bună și a fost tot timpul un om tare frumos. Faptul că o am lângă mine de aproape 30 de ani și că m-a acceptat cu bune și cu rele și a investit încredere în noi doi m-a făcut pe mine să devin mai bun și să vă ofer și vouă mai mult”, spunea, cu ceva vreme în urmă Bobonete pentru revista VIVA!.

”Am făcut cununia civilă în 2009 și nunta & cununia religioasă în 2017. Ne cunoaștem din 1995. Nu ne-am gândit niciodată la căsătorie, nu credeam în instituția căsătoriei. Dragostea poate exista la nemurire și fără acte.

Ne doream, în schimb, copii și a rămas Cătălina însărcinată – am înțeles că e mai simplu pentru copil să se nască într-o familie cu același nume. Mai târziu, peste opt ani,

Cătălina și-a dorit să îmbrace rochia de mireasă. Și Maria a fost foarte încântată și parcă să zic eu că e mai frumos așa, când la nunta ta participă și copiii”, a mai povestit actorul.