3dots.ro

Cum arăta Brad Pitt când juca în Dallas și era bruftuluit, prins făcând dragoste într-un hambar – video

Cum arăta Brad Pitt când juca în Dallas și era bruftuluit, prins făcând dragoste într-un hambar – video

Brad Pitt este unul dintre cei mai populari actori la nivel mondial, poate chiar cel mai popular, în urma unei cariere în care a reușit să aducă lângă aspectul său fizic plăcut o artă actoricească desăvârșită.

Puțină lume își mai aduce aminte de începuturile carierei sale și de apariția sa în serialul ”Dallas”, unul de mare popularitate în rândul telespectatorilor. 

Pitt a a apărut în patru episoade, între 1987 și 1988, interpretând rolul lui Randy, iubitul lui Charlie Wade, personaj interpretat de Shalane McCall,

Mai e de menționat faptul că Shalane, pe atunci o adolescentă de 15 ani, pe atunci, i-a devenit iubită lui Pitt și în viața reală. 

În serial, cele două personaje trăiesc o intensă iubire adolescentină și, la un moment dat, sunt surprinși făcând dragoste într-un hambar de pe proprietatea familiei Ewing de Steve Kanaly (Ray Krebbs), care bruftuluiește bine pe personajul interpretat de Pitt.

"N-am avut nicio replică, doar mă rostogoleam în fân și mă zbăteam. A fost o scenă care a cam durut pentru că a trebuit să filmăm mai multe duble și am încasat mai multe șuturi în fund. Scena din hambar a fost memorabilă si nu o voi uita niciodată", spune Pitt într-un interviu, citat de DailyMail.

Pitt a avut ocazia să spună ceva mai multe cuvinte atunci când s-a dezbrăcat în filmul ”Thelma and Louise”, din 1991, într-o celebră scenă de sex celebră alături de Geena Davis.

”Da, asta a fost intrarea mea în ligile mari, cred. Scena aceea de dragoste a durat vreo două zile de filmări. Geena a fost atât de dulce, bună și delicată și a avut grijă de mine”, a mai spus Pitt.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs