3dots.ro

Interviu emoționant al fiicei lui Bruce Willis despre boala actorului: ”Încă ştie cine sunt şi se luminează la faţă când intru în cameră”

Interviu emoționant al fiicei lui Bruce Willis despre boala actorului: ”Încă ştie cine sunt şi se luminează la faţă când intru în cameră”

Tallulah Willis, una dintre  cele trei fiice ale lui Bruce Willis și Demi Moore, vorbește public despre problemele pe care le-a avut și despre boala tatălui său, într-un eseu găzduit de revista Vogue.

În martie 2022 Bruce Willis a încheiat prodigioasa sa carieră actoricească din cauza diagnosticului său de afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni cerebrale care afectează capacitatea unei persoane de a comunica.

Echipa care a lucrat cu Willis în ultimii ani a sugerat că pe platourile de filmare au existat semne ale declinului său cognitiv. În luna februarie a acestui an, familia lui Willis a declarat că starea actorului este rezultatul unei demenţe frontotemporale.

”Ştiu că ceva nu era în regulă de mult timp. A început cu un fel de vagă lipsă de reacţie, pe care familia a atribuit-o pierderea auzului”, povestește Tallulah Willis.

În momentul în care această lipsă de s-a accentuat, Tallulah Willis spune că a interpretat-o în mod personal, presupunând că tatăl ei ”îşi pierde interesul” față de ea din cauza noii sale familii, alături de Emma Heming Willis şi cei doi copii ai lor.

”Creierul meu de adolescent s-a torturat cu nişte calcule greşite. Nu sunt suficient de frumoasă pentru mama mea, nu sunt suficient de interesantă pentru tatăl meu”, descrie Tallulah Willis explicația pe care și-a oferit-o.

Tallulah Willis mărturisește că a suferit de anorexie timp de patru ani, după perioade de depresie şi dependenţă de alcool.

”Recunosc că am întâmpinat declinul lui Bruce în ultimii ani cu un fel de evitare şi negare de care nu sunt mândră, dar adevărul este că eu însămi eram prea bolnavă ca să mă descurc”, a spus ea.

Tallulah Willis a adăugat că, deşi familia ei se află acum abia la începutul suferinţei, ea găseşte consolare în încercarea de a-l face pe tatăl ei să se simtă confortabil:

”Se simte ca un moment unic şi special în familia mea şi sunt atât de bucuroasă să fiu aici pentru asta.

De fiecare dată când merg la casa tatălui meu, fac o mulţime de fotografii căutând comori în lucruri cărora nu obişnuiam să le acord prea multă atenţie.

Am fiecare mesaj vocal de la el salvat pe un hard disk. Descoper că încerc să documentez, să arhivez totul pentru ziua în care el nu va fi acolo pentru a-mi aminti de el şi de noi.

Încă ştie cine sunt şi se luminează la faţă când intru în cameră”, a conchis Tallulah Willis.

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs