3dots.ro

Asia Express. Surorile Buble, fără rușine, iau mașina oprită de Zarug și Lorelei – video

Asia Express. Surorile Buble, fără rușine, iau mașina oprită de Zarug și Lorelei – video

Noul sezon din ”Asia Express”, ”Drumul Împăraților”, a produs și o premieră în ceea ce privește depășirea pragului de minim decență, sportivitate și respect reciproc între echipele participante…

În goană, având de parcurs 90 de kilometri între două localități aflate în  Asia Mică, echipele participante s-au confruntat din nou cu dificultatea găsirii unui mijloc de transport, șoferii acceptând cu greu, iar cei care o fac, o fac doar pentru distanțe scurte.

Echipele au așteptat ore bune în soare pentru a face rost de un mijloc de transport.

"Deci la un moment dat eram atât de descurajată și de disperată să înaintăm, am zis că fac orice, mă pun și în genuchi, țuc și pâmântul, fac orice numai să ne ia ăștia. Nu mai puteam, eram disperată.", a dezvăluit Lidia Buble despre așteptarea sa de la autostopul spre Assos.

După ore bune de așteptare, Zarug și Lorelei au reușit să oprească o mașină. Aflată în apropiere, Lidia Buble a hotărât să forțeze lucrurile și să le fure mijlocul de transport găsit.

Gest cumva neașteptat, având în vedere faptul că, din referințele publice, Buble provine dintr-o familie în care sunt respectate valorile creștine.

"Încercarea moarte n-are, poate ne ia pe noi. E un concurs până la urmă, oricum ne-au claxonat pe noi.", a spus Lidia Buble.

"Dați-i drumu' de aici!", le-a spus Zarug colegelor sale de competiție, după ce le-a văzut la geamul mașinii pe care o oprise ei.

Cele două echipe s-au străduit din răsputeri să-i convingă pe turci să îi ia.

"Și a început circul. Ei vorbeau cu tipul creț superb, cu băiatul de pe dreapta, iar noi cu șoferul.", a mai zis Lidia Buble, completată de sora ei.

Pentru a le subtiliza mașina oprită de Lorelei și Zarug, Buble l-a pus pe turcul aflat pe locul din dreapta să o caute pe rețelele sociale: "Stați că vă iau mașina. Lupți cu toate armele pentru a continua și a merge mai departe."

Lorelei și Zarug urcaseră deja în mașina turcilor, iar șoferul s-a oferit să ia ambele echipe, însă nu exista loc pentru ele, fapt pentru care a fost nevoit să aleagă.

"Păi mă face pe mine o blondă?", a comentat, malițios, Zarug.

După mai multe discuții cu turcii din mașină, surorile Buble au reușit să dea jos din mașină colegii de concurs și să urce în locul lor.

"La modul real este ceva ce eu nu aș putea să fac, dar nu pot nici să-i judec pentru că oamenii ăia sunt competitivi. Eu nu sunt la modul ăla de a te "călca" în picioare. Eu fac tot ce pot să fac, cât pot să fac.", a spus Zarug, după ce surorile Buble i-au luat mașina.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs