3dots.ro

Cabral, motivul pentru care nu o expune public pe Namiko: ‘Ne întreba o tanti pe Instagram dacă e mutantă’

Cabral, motivul pentru care nu o expune public pe Namiko: ‘Ne întreba o tanti pe Instagram dacă e mutantă’

Curiozitatea lumii n-avea cum să treacă peste faptul că deși au trecut mai bine de șapte luni de când Andreea și Cabral Ibacka au devenit părinți, cei doi nu au făcut public încă chipul micuței Namiko. Iar gura aceleiași lumi, slobodă, a început să comenteze răutăcios decizia familiei Ibacka de a nu-și expune fiica, fapt ce a necesitat o intervenție a lui Cabral.

”Ieri ne întreba o tanti pe Instagram dacă e mutantă, că de-aia nu-i arătăm şi ei copila, pentru că ne e ruşine cu ea. Altă cucoană, deşteaptă tare şi ea, întreba cu un zâmbet insinuant, dar tâmp dacă aşteptăm să ne îmbogăţească vreo revistă care să-şi dorească să publice poza cu asta mică. O alta ne spunea înţepată că până şi Prinţul Harry al Marii Britanii a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori până şi Prinţului, huo!

Sigur, fiecare are dreptul să aibă orice aşteptări atunci când dă «follow» unuia dintre conturile noastre. Se poate aştepta să vadă copilul în imagine 360 de grade cu macro, cârpele din şifonier, se poate aştepta să vadă lista cu opţionalele maşinilor pe care le avem sau poze cu exorbitante note de plată de prin cârciumi.

Dar distanța de la un unfollow sănătos și până la a veni cu comentarii agresive sau imbecil insinuante… e cam prea mare.

Numai și să întrebe dacă e mutantă / dacă mi-e rușine cu copilul meu arată cât de imbecil poate fi omul. Block.

Nu suntem și nici nu vom fi vreodată miezul șăubizului. Dar să crezi că n-au încercat să o pună pe copertă pe Nami e ori naivitate, ori neștiință.

Nu ne-a interesat și nici nu ne interesează să luăm euro, lei, mărci ori leva pentru a expune copilul. Dacă voiam, o făceam deja.

Dacă tot ai deschis discuția asta… eu nu consider că Prințul, oricare ar fi el, este superior altui om doar pentru faptul că are nuș’ ce nume de familie. Că s-a născut în familia aia nu e vreun merit.

Însăși istoria coroanei este una plină de sânge, crime, abuzuri și incorectitudine… așa că dacă tu ți-l vezi superior, e treaba ta. Eu îl văd egal oricărui om de pe planeta asta.

Ca să nu ne mai lungim… nu ține nimeni copila la secret. Dar nici maimuțica de la circ nu facem din ea, că nu credem că e bine.

Dacă doar pentru a vedea cum ne-a ieșit combinația de ADN ne urmărește cineva pe Social Media… cred că mai bine ne administrează un unfollow și ne vedem cu toții de treabă.

Sigur, pentru a nu transforma copila într-un premiu pentru vreun paparazzo mai zelos… din când în când, probabil că vom mai pune câte o poză cu a’ mică.

Doar că acum încă e mutantă / nu ne-a oferit nicio revistă milioane dă ieuro / ne dăm interesanți, amărâții naibii / ne credem superiori Prințului / inserează orice altă chestie care arată ce nașpa suntem.

A, iar dacă citești doar unele comentarii pornite din faptul că în unele poze se mai vede câte o mânuță sau vreun crac de-al piticei… îți trece complet cheful de a o expune”, a scris Cabral pe blogul său.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs