Cabral: «Momentan, Namiko nu e nici fiica mamei, nici a 'tatei', ci fiica ploii!»

27 Iun 2020 | scris de Anita Raicu

Pentru prima dată, în contextul pandemiei provocate de noul coronavirus, Cabral a stat departe de televiziune mai mult timp decât se aștepta.

Cabral: «Momentan, Namiko nu e nici fiica mamei, nici a 'tatei', ci fiica ploii!»

Însă tot răul spre bine, pentru că în ultimele luni Cabral s-a reconstruit din punct de vedere muzical, după o încercare eșuată de a cânta la chitară, încorporându-se ca DJ în trupa The HollyGood Gang.

De asemenea popularul prezentator a petrecut mai mult timp în familie, alături de soția lui, Andreea, și de fiica lor, Namiko. 

Întrebat, în cadrul unui interviu pentru Unica, despre ce a aflat nou despre relația cu Andreea, Cabral a răspuns: ”Legat de Andreea… după atâta amar de ani, ce să mai învăț?! Zic Doamne-ajută! Și sper să nu mă înjunghie în somn!”.

Pentru că urmăritorii lui de pe Instagram sunt mereu curioși să o vadă pe cea mică, Cabral a spus și cum s-a gândit să gestioneze acest aspect: ”Gestionez prin lipsă. Când ea va fi mare va decide dacă va dori să se expună, sau nu. Eu temperez expunerea ei, așa mi se pare mai bine”.

Cabral  a mai povestit că Namiko nu este momentan nici ”fata mamei”, nici ”fata tatei” (sic!). ”Pentru moment este fiica ploii… Cum vede ploaie face ca trenul în gară să iasă afară. În rest… după cum bate vântul”, a spus el. Totodată, a ținut să precizeze că Nami e ”pupăcioasă foc”. 
 


CLICK - Follow us on Google News