3dots.ro

Cabral, salvat de șofer român de autobuz în Italia: ”Când îl vedeți, să știți că e om bun!”

Cabral, salvat de șofer român de autobuz în Italia: ”Când îl vedeți, să știți că e om bun!”

Așa cum obișnuiește destul de des să o facă pe conturile sale de pe rețelele de socializare, Cabral a povestit o întâmplare prin care a trecut zilele acestea în Italia, care, din fericire pentru el și alți doi prieteni, a avut un final fericit datorită unui conațional care i-a ajutat

Cabral povestește că grupul de călători în care se afla era într-o situație dificilă, într-o dimineață ploiasă în Torino, pe marginea șoselei, încercând să găsească o modalitate de a ajunge la aeroport, taxiurile fiind indisponibile.

Salvarea a avut loc într-un mod complet neașteptat… Un autobuz care trecea prin zonă a frânat brusc și a deschis ușile, oferindu-le șansa de a ajunge la destinație în timp util.

”Torino. Stăm pe marginea șoselei, înghețați într-o ploaie rece, cu telefoanele în mâini, încercând să înțelegem de unde naiba să luăm autobuzul care să ne ducă la trenul care ne duce la trenul pentru aeroport. Taxi… zero, nema, niente.

Un autobuz care tocmai trecea pe lângă noi frânează violent, deschide ușa din față și claxonează.

Zic: ‘Hai să-l întreb pe omul ăsta, poate ne luminează puțin mințile…’

Mă duc fuga la ușă și când să întreb ‘Signore, dobbiamo andare…’ el zice: – Tu ești Cabral?! Râdem, îi explicăm care e baiul, ne suie în autobuz și spune: – Eu am terminat tura, mă retrag. O să vă duc fix la gară, la trenul care vă duce direct la aeroport.

Și așa a făcut, dă-i-ar sănătate și fericire, că și-a făcut pomană cu trei jumuliți! Când îl vedeți, să știți că e om bun!”, a povestit Cabral pe pagina sa de Facebook.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs