3dots.ro

Cătălin Bordea, despre divorțul său: ”Chestia asta mi-a pus capac! Adică te lasă tac-tu , maică-ta, acu te lasă și nevasta?!”

Cătălin Bordea, despre divorțul său: ”Chestia asta mi-a pus capac! Adică te lasă tac-tu , maică-ta, acu te lasă și nevasta?!”

După cinci luni de terapie la psiholog, Cătălin Bordea a avut puterea să vorbească extrem de deschis, în public, despre șocul prin care a trecut în această vară, după ce a descoperit că a fost înșelat de fosta sa soție cu cel mai bun prieten.

Bordea spune că a resimțit acest eveniment ca pe-o încă trădare vieții lui, după ce a fost abandonat, pe rând de tatăl său și mai apoi și de mama sa.

Cătălin Bordea și Livia Eftimie s-au întâlnit la notar pe 13 iulie și și-au divorțat  în mod amiabil.

”La divorț nu ne-am evitat, dar nici nu am intrat în discuții prea mari. Mi-a zis ea mie: tu, într-un an, o să faci copil!

Nu avea nici o legătură cu tot ce se întâmplase! Îmi doream copil, așa e. Dar copil, dacă nu e să fie nu e, nu era cazul să ne despărțim pentru asta!

I-am și zis că nu sunt pregătit, dar că mă simt capabil să fac copil. Întra-adevăr după ce am fost la America Express îl tot văzusem pe Cortea, cu copii, m-a impresionat așa.

Dar acum mă gândesc că, dacă fac copil și mă mai lasă și copilul, pleacă pe la 5 ani așa cu alt tată, eu atunci mor acolo!”, a dezvăluit Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

Bordea spune că atunci când a revenit acasă după cele două luni la America Express, alături de colegul Cortea, și-a găsit soția schimbată total. A decis să meargă atunci de unul singur la terapie ca să-și salveze căsnicia.

Totul a culminat, însă, cu apariția în media a imaginilor Liviei alături de Spike, cel mai bun prieten al său.

”Aia nu era soția mea, refuzam să cred așa ceva. Era o altă femeie, pe care eu nu o cunoșteam. Se transformase! Am făcut atac de panică când am aflat de divorț! Mă călcase tirul, dar mi-am dat seama că nu se moare din asta!”, a spus Bordea.

”Șocul a fost mare când am aflat. Eu nu am știut nimic de ei decât cu două ore înainte să apară în presă. Eram la Praga și mă sună cineva că aveau niște poze. Eu nu am crezut atunci!

Șocul a fost imens, simți fizic cum te golești, e ca o anestezie, fața îmi rămăsese mobilă. M-am pus pe bancă și mă uitam în gol ca prostul. Eu tot încercam să găsesc ceva că nu e adevărat.

În timpul ăla, ai impresia că ești nebun. E puțin deranjat că ies oameni acum care au văzut chestii la club și le-a fost greu să-mi spună.

Din punctul meu de vedere nu soția mea nu a făcut asta, refuz să cred că soția mea cu care vroiam să-mi petrec tot restul vieții a făcut asta.

E o altă fată în care s-a transformat. A fost o transformare ciudată nu prea o mai recunoșteam. Îmi puneam întrebări existențiale că o fi criza vârstei.

Dar, explicația gestului era mult mai simplă și mai vulgară. E cea mai simplă treabă din lume: o coțăia unul pe una! Ce criză de identitate?!”

Bordea spune că a avut nevoie de psiholog pentru a face față acestui șoc.

”Mie chestia asta mi-a pus capac! Adică te lasă tac-tu , maică-ta, acu te lasă și nevasta?! Aici chiar am avut nevoie de ajutor de specialitate. Am fost prea mic când am fost abandonat.

Eu am fost la terapie ca să fiu alături de ea. Eu am găsit-o semi-schimbată când m -am întors din America. Am zis primul merg eu la terapie. Eu mi-am reproșat că am fost copil și nu bărbat!

Aveam priorități: să ne luăm casa, am și călatorit, deschisesem club, lucrurile mergeau bine. Eu am respins înșelatul de când mă știu, dar așa a fost să fie!

A găsit: frică, lașitate, drama abandonului, făceam orice ca să nu ma lași! Eu tot timpul trebuia să fiu primul. I-am găsit explicații până și tatălui meu. Ăla săracu avea probleme la 22 ani, s-a speriat și a fugit. Nu l-am iertat, am acceptat. Mie îmi venea să-l înțeleg.

Mi-am dat seama că nu se moare din asta! Am făcut atac de panică în cabinet, când am aflat de divorț și m-a întrebat doctorul: ”mori acu?”, Nu!

Pai, eu eram pe munte cu Delia și cu bărba-su și mi-a zis Delia: ”ba, ăla e Bordea, l-a călcat tirul”.

A fost prima dată când am făcut sărbătorile singur. Nu am băut alcool deloc de frică să nu devin alcoolic.

Nu sunt vindecat! Mai am demoni, povestea nu e închisă, nu sunt detașat total. Mă simt ca și când într-o recuperare după o dependență de droguri. Dacă ar veni înapoi Livia să-și ceară iertare, nu știu ce aș face, nu știu! Am iubit prea mult omul ăla!

Dacă nu aveam comedia eu acum eram mort! Am doar două glume despre ei, dar nu dau în ei!”, a mai spus Cătălin Bordea, la Antena Stars.

Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, lucrează acum alături de noul ei iubit, Spike, în trecut unul dintre cei mai buni prieteni ai familiei sale. S-a angajat ca PR și manager artistic la casa de discuri unde activează Spike. În trecut, Livia Eftimie a fost stewardesă în Dubai.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs