Cătălin Botezatu, operat din nou de cancer

13 Mar 2021 | scris de Anita Raicu

Cătălin Botezatu a trebuit să suporte o nouă intervenție chirurgicală din pricina cancerului de colon.

Cătălin Botezatu, operat din nou de cancer

Operația a fost efectuată în Turcia, iar medicii sunt optimiști în privința rezultatului, dar i-au explicat că trebuie să elimine din viața sa stresul, designerul bazându-se, ca întotdeauna pe sprijinul necondiționat al prietenilor.

”N-am nici măcar o săptămână de la operație. N-am cum să nu fiu bine. Toată lumea îmi spune stai acasă să te odihnești! Nu am cum, nu pot. Locul meu e aici. Medicii mi-au zis că e totul bine. Mai puțin stres. Fără stres… Asta mă omoară cel mai tare”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Cătalin Botezatu a aflat în 2019 că suferă de cancer la colon. Tot atunci s-a și operat pentru prima dată. 

Botezatu a mărturisit că își făcuse în urmă cu ceva timp un testament, dar pe care, între timp, l-a anulat.

"La viața mea am făcut niște donații enorme. În momentul în care m-am supărat pe viață și pe tot, tot ce aveam - și am martori în sensul acesta - am donat. Dacă ar fi acum să fac un testament aș lăsa prietenilor buni, persoanelor pe care le iubesc.

Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele ”Botezatu” sau cel puțin asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în stăinătate.

Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta.(..)

Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru.

Presupuși copii, care există sau care vor veni de aici încolo nu îmi vor duce numele mai departe. Acest lucru îl vor face oamenii cu care am început să lucrez, care știu să facă afaceri și fashion”, a spus Botezatu la Antena 3.


CLICK - Follow us on Google News