3dots.ro

Cătălin Scărlătescu, un nou atac la Antena 1: „Ei se cred niște Dumnezei, iar noi niște sclaveți!”

Cătălin Scărlătescu, un nou atac la Antena 1: „Ei se cred niște Dumnezei, iar noi niște sclaveți!”

”Să știi că nu e nimic nasol. Uite, ca să știi, gândește-te că eu dacă alergam după făcut bani… Uită-te în conturile Antenei 1 și uită-te cât au câștigat ăia, nu noi, că noi am luat pleavă. Noi am luat puțin, am luat cât trebuia să luăm…Roxana Paulică, săraca… Cred că și mai puțin decât noi.

Alții au câștigat bani mulți, nu noi. Chiar n-a fost de bani. Poți să scrii că noi n-am ajuns să negociem bani cu Antena 1 pentru ultima perioadă din viața noastră. Noi chiar n-am vorbit de bani”, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru Fanatik.

Scărlătescu spune că totul s-ar fi încheiat atunci când cei trei foști jurați ar fi cerut producătorilor să filmeze un sezon pe an, pentru că se simțeau obosiți și au constatat că nu mai aveau timp de petrecut alături de familie sau de cei dragi.

”Gașca s-a spart când noi le-am spus că vrem să facem doar un sezon pe an, că nu mai putem, că suntem obosiți. Și ei n-au înțeles. N-am nimic să le reproșez, absolut nimic”, a mai declarat bucătarul pentru sursa citată.

În prezent, Cătălin Scărlătescu are patru procese cu Antena 1, cum de altel stau lucrurile și în cezul colegilor săi de emisiune Bucătarul afirmă că n-ar fi de mirare ca numărul umărul lor să crească și să fie nevoit să se judece prin tribunale ani buni de acum încolo.

”Tot patru procese am și eu, păi nu suntem frați până la moarte? Bine, cu cine n-are Antena 1 proces? Ei au toate procesele din lume și o să ne mai dea. Bănuiesc că o să ne mai dea în judecată. Mai am timp până la 114 ani, eu îi aștept. Ce să fac, măi? Știi cum e lumea asta.

Ei se cred Dumnezei și noi suntem niște sclaveți, care trebuie să stăm aplecați, să ne jecmănească, să tragă de noi. Cam asta știu ei să facă. Adică n-am fost buni atâția ani de le-am făcut niște ratinguri de n-au visat ei în viața lor?”, a conchis Cătălin Scărlătescu, conform Fanatik.

Anterior, într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, Roxana Paulică, membră a echipei condusă de Mona Segall, cea care produce show-ul culinar de la Antena 1, i-a reproșat lui Cătălin Scărlătescu și celorlalți doi bucătari lipsa de modestie și de recunoștință față de toți cei care au colaborat la realizarea emisiunii și, implicit, la construirea imaginii publice ale celor trei personaje principale.

”Cătălin, din ce declari public: te consideri mai presus decât emisiunea, staţia, publicul sau echipa care te-a ales acum 12 ani şi te-a construit ca personaj public. Ştii foarte bine că nimeni nu se naşte pregătit să apară pe sticlă. În cazul vostru – o echipă, care vă considera parte din familia lor – a muncit enorm să vă construiască în context, ca să deveniţi ceea ce aţi fost. Voi aţi făcut Antena 1 mare, nu? Oare aţi făcut mare şi echipa de producţie?!?”

Revenind la oboseală, voi, după ce aţi devenit mari la televizor, aţi început să faceţi alte proiecte. Nimic de reproşat. Fair enough! Aţi vrut să câştigaţi mai mulţi bani. Realitatea e că, în cele 5 – 6 luni de pauză între filmări, aţi obosit făcând alte proiecte.

Emisiunea care v-a făcut mari, inclusiv echipa, inclusiv staţia, vă încurcau. Şi aici intervine caracterul: aţi alergat după bani şi mai mulţi şi n-a mai contat cuvântul dat în momentul în care echipa a stabilit cu voi un program de filmare”, a ripostat Roxana Paulică.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs