3dots.ro

Reacția lui Cătălin Scărlătescu după ce a fost dat în judecată de Antena 1: ”Să le scrii că le doresc…”

Reacția lui Cătălin Scărlătescu după ce a fost dat în judecată de Antena 1: ”Să le scrii că le doresc…”

Din articol:

Antena Group, firma care deține postul de televiziune Antena 1, i-a dat în judecată pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, după refuzul lor de a  nu mai participa la filmările pentru emisiunea ”Chefi la cuțite”.

Pe 23 noiembrie, Antena Group i-a dat în judecată pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, deschizându-le fiecăruia dintre ei un proces, la Tribunalul Bucureşti, potrivit informaţiilor postate pe Portalul Instanţelor de Judecată.

Obiectul proceselor intentate de Antena Group este ”obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”, iar cei trei ar putea fi obiligați prin sentință să se prezinte la filmări. Până la acest moment, nu s-a stabilit niciun termen de judecată pentru niciunul dintre cele trei procese.

După ce a aflat că a fost dat în judecată de către cei de la Antena 1, Cătălin Scărlătescu a avut o reacție tranșantă și a ținut să transmită un mesaj clar producătorilor. El a subliniat că se aștepta să fie dat în judecată, dar se consideră nevinovat.

”Eu sunt pârâtul. Eu n-am făcut nimic rău. Dar întrebați-i pe ei de ce ne-au dat în judecată, că ei ne-au dat, nu noi. Mare lucru nu am ce să spun, nici nu vreau să spun vreo prostie, mai bine tac! Adică, nu știu ce scrie în acțiunea lor de judecată…

Nici nu știam, am aflat de judecată acum un minut, mi-a scris cineva, `băi, v-a dat în judecată Antena!` Îți dai seama că ne așteptam să ne dea.

Să le scrii că le doresc multă sănătate, fericire și putere de muncă!”, a fost mesajul lui Cătălin Scărlătescu, conform Cancan.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au refuzat să participe la filmările pentru cel de-al 13-lea sezon al show-ului culinar de la Antena 1, susținând că sunt obosiți.

Tabloidul  dezvăluia că, în realitate, motivul ar fi fost promisiunea producătorilor de a suplimenta valoarea contractelor celor trei, una care nu a fost respectată.

În ciuda eforturilor depuse de reprezentanții Antena 1 pentru a-i îndupleca pe chefi, cei trei au refuzat să se prezinte la filmări și i-au comunicat decizia producătoarei emisiunii cu puțin timp înainte de demararea acestora.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs