3dots.ro

Ce ar face Șerban Pavlu dacă ar fi Dumnnezeu pentru o zi? ”Nu aș îndrepta răul din lume!”

Ce ar face Șerban Pavlu dacă ar fi Dumnnezeu pentru o zi? ”Nu aș îndrepta răul din lume!”

În cel mai recent proiect cinematografic în care a fost implicat, ”Băieții buni ajung în Rai”, actorul Șerban Pavlu intepretează un rol inedit, cel al lui Dumnezeu.

Într-un interviu acordat ego.ro, Șerban Pavlu povestește cum i s-a oferit rolul, cât de complicat a fost să intre în pielea personajului și dacă a schimbat ceva în perspectiva pe care o are asupra vieții.

”Nu este nici un rol ușor, dar nici greu. E foarte plăcut. Am luat rolul pe prietenie cum s-ar zice. Eu sunt prieten cu Radu Potcoavă (n.r. regizorul filmului), m-a sunat, m-a rugat și am acceptat bucuros nu să-l ajut, ci să mă ajut pe mine. Mi-a făcut plăcere să joc în film. Nu este un rol mare. Sunt emoționat că m-a pus pe afiș.

Este un rol mare în grad, dar este fantastică prestația celor doi actori din rolurile principale, cea a Cosminei Sratan și a lui Bogdan Dumitrache. Sunt doi actori aflați așa într-un moment extraordinar și sincer spun că merită urmăriți”, a povestit, amuzat, Șerban Pavlu.

”Nu aș îndrepta răul din lume”

În exercițiul de imaginație ce i-a fost propus – ce ar face dacă ar fi Dumnezeu pentru o zi -, Șerban Pavlu spune că dacă ar avea puterea Creatorului, ar privi lucrurilor într-o manieră amuzantă.

”Dar ce n-aș face? Cred că este un concept care a fost atât e des vehiculat de cinema-ul Hollywoodian, acesta de super puteri, încât nu cred că aș fi capabil să fac altceva decât ce am văzut în filmele americane. Adică așa face chestii din amuzante, aș schimba fișele nu știu unde, aș încurca. Doar așa umoristic. Nu aș îndrepta răul din lume sau chestii de genul ăsta. Nu. Mă tem că aș rămâne într-un registru satiric”, a spus Șerban Pavlu.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs