Val de antipatie pentru chef Cătălin Scărlătescu: ”La câți cocalari, maneliști, pițipoance, vin acum în Vamă, bucătarul asta e pistol cu apă”

Val de antipatie pentru chef Scărlătescu: ”La câți cocalari, maneliști, pițipoance, vin acum în Vamă, bucătarul asta e pistol cu apă”

Chef Cătălin Scărlătescu a atras un val de antipatie publică după ce a postat o imagine în care apare alături de mașina sa lângă cunoscuta Poartă din Vama Veche.

Fotografia în care Scărlătescu apare extrem de fericit alături de mașina sa a fost distribuită și pe alte grupuri de Facebook, unde a generat aceeași nemulțumire:

”Nu cumva a intrat și cu mașina în apă?”, ”Chiar s-a stricat Vama”, ”Bine că nu s-a urcat pe poartă, putea mai mult” ”Doamne ferește! Până unde s-a cocoțat cu mașina!”.

”La ce vă mai miră?? La câți cocalari, maneliști, pițipoance, vin acum în Vamă, bucătarul asta e pistol cu apă”, ”Să-i spună cineva târtanului crăcănat că la Vamă nici cocalarii cu beamve nu îndrăznesc să urce până la poarta sărutului”, sunt câteva dintre comentariile de la postarea de pe Facebook.

Nici urmăritorii săi de pe Instagram nu s-au lăsat mai prejos, care au taxat și ei gestul nelalocul lui:

”Cam de prost gust așa, știm cu toții drumul ala și nu pot decât să îmi închipui câți oameni ai deranjat, i-ai pus să se dea la o parte doar ca să treci tu cu mașina și să urci pe unde în mod normal se merge doar cu piciorul.

„Maxim țărăneală, de super prost gust!”, ”Câți oameni ai deranjat să urci mașina acolo?”, ”Ford tocmai a devenit marcă mai de cocalari decât BMW”, sunt alte comentarii de la internauţii deranjaţi de gestul vedetei.