«Chefi la cuțite» naște discuții. «S-a transformat în festivalul tocăniței. Cel mai urât și mai fake sezon!»

17 Iun 2021 | scris de Anita Raicu

Așa cum, de altfel, se specula în mediul online Narcisa Birjaru este câștigătoarea finalei Chefi la Cuțite, sezonul 9 și a premiului de 30.000 de euro.

«Chefi la cuțite» naște discuții. «S-a transformat în festivalul tocăniței. Cel mai urât și mai fake sezon!»

Pentru finala Chefi la Cuțite, Narcisa Birjaru și echipa ei au pregătit see-breeze-starter cu creveți, pentru starter, main-course-ul a fost mușchi de vită cu cartof dulce și pure de păstârnac cu trufe, iar desertul a fost un mousse de ciocolată cu jeleu de mango și zmeură.

”E cea mai mare bucurie și mândrie a mea că am câștigat Chefi la Cuțite. Mulțumesc, Alex, tu ești campionul meu!”, a spus Narcisa Birjaru după ce a fost anunțată ca și câștigătoare.

Întâmplarea i-a iritat teribil pe mulți dintre fanii emisiunii de la Antena 1, care au acuzat jocurile de culise făcute de producători pentru a o favoriza pe concurenta lui Cătălin Scărlătescu.

Cum doar mediul online suportă, comentariile primite atât pe pagina ei de Instagram, cât și pe cea oficială a emisiunii au sancționat ”conspirația”.

”3 mici la pachet te rog. Să pui mai mult muștar”, scrie un comentator, iar altul sancționează faptul că Narcisa nu s-ar fi implicat prea mult la gătit: ”Sper că ai împărțit banii cu Alex și Valentina, fără ei erai acasă demult. În rest, nu mă mir ce s-a întâmplat, Chefi la Cuțite s-a transformat în festivalul tocăniței. Cel mai urât și mai fake sezon!”.

”Cât tupeu să ai să te lauzi cu premiul câștigat de fapt de alții!! Ești doar un caz social nicidecum un bucătar!”, ”Cum e, Narcisa ? Vită o face Alex , tu câștigi și el ia banii?”, ”Ai furat premiul unor bucătari care tot concursul au muncit și au demonstrat că merită să câștige!”. 

”Nu merită în finală, bucătării adevărați ți-au făcut multe farfurii, degeaba ai gust dacă nu știi bucătărie și rețete, emisiune măsluită, dai bucătari buni afară și bagi în finală amatori, jalnic”, sunt parte din comentariile făcute la adresa câștigătoarei Chefi la Cuțite ce pot fi reproduse.

Nici Narcisa Birjaru nu credea nici ea că va ajunge în finala Chefi la Cuțite

”Nu m-am așteptat niciodată să ajung până aici. Nu m-am gândit niciodată că voi face parte din finală. E ceva magic, unic ceea ce mi se întâmplă acum. Niciodată nu mi s-a apreciat munca așa cum mi s-a apreciat la Chefi la cuțite”, spunea Narcisa Birjaru în momentul în care i-a fost anunțat numele, ea fiind pe locul al treilea în semifinale.

Narcisa Birjaru, ”eleva” lui Cătălin Scărlătescu, a recunoscut că, în ciuda faptului că a fost o surpriză că a ajuns în finală, a sperat în fiecare secundă că va ajunge în vârful Chefi la Cuțite.

”Îmi doresc să câștig pentru familia mea. Știam că voi ajunge departe, undeva în sufletul meu, într-o cămăruță, visam la asta pentru că eu am gust”, a spus Narcisa Birjaru.


CLICK - Follow us on Google News