Moment penibil la Pro TV. Chirilă a rămas în boxeri și l-a călărit pe Brenciu

Autor:

Data:

Televiziunea nu mai are de multă vreme vreo limită a decenței, nu care cumva să nu profite de libertatea de a expune orice, în goana după audiență, după banii din publicitate.

Derapajul s–a produs la cea mai recentă ediție a concursului ”Vocea României”, după ce un concurent, a cărui prestație n-a reușit să atragă atenția niciunuia dintre jurați, a declarat că îi place să cânte, dar că este și pictor și că operele sale întățișează nuduri și cai…

În acel moment, încercând să ofere un moment hazliu, Tudor Chirilă a început să se dezbrace, rămânând doar în boxeri. După care, s-a îmbracat cu pantalonii și a început să-l călărească pe Brenciu s-a pus în patru labe, 

Momentul a continuat cu Chirilă care s-a îmbrăcat în pantaloni, a rămas la bustul gol, și a început să-l „călărească” pe colegul de platou, Horia Brenciu, care s-a așezat în patru labe, încercând să creeze un tablou plin de inspirație pentru pictorul aflat încă în platou – un nud pe un cal.

”M-am dezbrăcat și pentru salariu…Uită-te, Irina, că nu știi ce pierzi!”. , a recunoscut Tudor Chirilă amuzat, după ce a rămas doar în boxeri în fața celor prezenți în platou și a telespectatorilor. Irina Rimes își pusese mânile la ochi, dând senzația că dorește să nu participe la scena ce-i fusese descrisă drept ”erotică”.

De partea cealaltă, Smiley a spus că a fost luat prin surprindere de această desfășurare a ”evenimentelor”. ”Nu mi-am imaginat că Tudor Chirilă o să-l călărească pe Brenciu”, a mărturisit Smiley.

Chirilă, dezumflat după momentul euforic, și-a prezentat scuze într-o postare pe pagina sa de Facebook.

”Zilele de filmare la Vocea Romaniei sunt lungi si mai obositoare decat poate par pe TV. De multe ori ajungem sa spunem sau sa facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face in mod obisnuit. Sigur, atunci cand emisiunile sunt inregistrate, nu live, avem si relaxarea ca echipa de productie va edita si va “curata” imaginile cu noi, incat ele sa ajunga la publicul de acasa intr-un mod decent”, a scris Chirilă aseară pe Facebook. 

”Îmi pare rau pentru imaginile deplasate din episodul de azi Vocea Romaniei in care m-am lasat dus de val si m-am dezbracat in timpul filmarilor. Sunt major, imi asum ca au fost gesturile mele, dar mi-ar fi placut ca producatorii sa nu lase pe TV acele cadre, mi-am exprimat dorinta ferma ca momentul asta sa nu apara, dar n-am reusit sa induplec pe nimeni. Asa ca I did it, I own it”, a adăugat Chirilă.

Leave a Comment