Radu Herjeu, despre momentul Chirilă la Vocea României: Cântăciosul fără voce l-a călărit semidespuiat pe colegul de platou 

Autor:

Data:

Radu Herjeu, membru CNA, a reacționat într-un mesaj pe Facebook la momentul petrecut în concursul ”Vocea României, în care Tudor Chirilă şi l-a călărit pe Horia Brenciu.

Totul a pornit de la o serie de glume provocate de un concurent care a mărturisit că este pasionat de cai şi de pictură, dar şi că pictează ”bărbaţi nud şi cai“.

La scurt timp după difuzarea emisiunii, Tudor Chirilă a revenit cu o explicaţie pe Facebook şi a precizat că regretă ”imaginile deplasate“. Artistul a mărturisit că îşi asumă faptele, însă a subliniat şi că ar fi preferat ca producătorii să ţină cont de faptul că şi-a exprimat dorinţa ca acele cadre să fie scoase la montaj. 

Radu Herjeu a reacţionat, cu ironie, referindu-se la acest subiect.

”Mulţumescu-ţi ţie, doamne (adică domnu' de conduce Pro TV-ul), că vom lua o pauză la CNA de la vizionat sute de ore de emisiuni halucinante cu adopţii, Caracal, olandeji, toneli şi cumpănaşi, şi vom analiza modul în care cântăciosul fără voce l-a călărit semidespuiat pe colegul de platou“, este mesajul postat de Radu Herjeu pe Facebook. 

Leave a Comment