3dots.ro

Cine a fost primul soţ al lui Meghan Markle, care produce o comedie despre un divorț urmat de o nuntă regală

Cine a fost primul soţ al lui Meghan Markle, care produce o comedie despre un divorț urmat de o nuntă regală

Spre dezamăgirea tuturor, nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, evenimentul la care au suspinat milioane de inimi în 2018, n-a fost decât un spectacol public, ceremonia având loc cu câteva zile înainte.

Cel puțin așa au declarat cei doi, în interviul acordat lui Oprah Winfrey, intens dezbătut de media.

Dacă pentru Harry evenimentul a reprezentat o premieră, pentru Meghan n-a fost pentru prima dată când a jurat iubire veșnică în fața altarului, actuala ducesă având la activ încă un mariaj, cu producătorul de film Trevor Engelson.

Cine este Trevor Engelson
Trevor Engelson are 44 de ani și s-a născut în Great Neck, Long Island, New York. Lucrează în industria divertismentului de zeci de ani și este cunoscut mai ales pentru rolul său din filmul bazat pe întâmplările din 11 septembrie numit ”Remember Me”.

Înainte de a o întâlni pe Meghan, Trevor Engelson a absolvit facultatea de Comunicare a Universității din California de Sud.

Cei doi s-au întâlnit în 2004, când Meghan avea 23 de ani, și și-au oficializat relația în 2011, divorțând la mai puțin de doi ani de la căsătorie…

Nunta lor a avut loc în Jamaica în Ocho Rios și a fost sărbătorită apoi alături de familie şi apropiaţi, pe plajă.

Meghan a purtat o rochie albă fără bretele, având o centură cu bijuterii argintii, aproape identică cu cea de-a doua rochie a lui Kate Middleton, pe care a purtat-o ​​la recepția oferită la nunta sa cu Prințul William, în aprilie 2011.

Zvonurile spun că Meghan s-ar fi inspirat chiar din look-ul lui Kate înainte de a păşi spre altar, câteva luni mai târziu, în septembrie.

Meghan și Trevor au decis să se despartă fără scandal, printr-un divorţ liniştit, invocând o nepotrivire de caracter, potrivit The Independent.

Apropiaţii celor doi susțin însă că rolul lui Meghan în Suits, pe care l-a filmat la Toronto, în timp ce soțul ei lucra în Los Angeles, ar fi fost de fapt motivul despărţirii, cei doi încercând, fără rezultat, să menţină relaţia funcţională, la distanţă.

Potrivit unui fragment din biografia lui Andrew Morton despre Meghan, ”Meghan: A Hollywood Princess”, căsnicia celor doi s-a terminat ca şi când n-ar fi existat. 

Un prieten antreprenor bogat a dezvăluit că mariajul s-a încheiat atât de brusc încât Meghan i-a trimis verighetele şi inelul de logodnă înapoi lui Trevor într-o scrisoare recomandată.

Un altul a confirmat că decizia de a pune capăt căsătoriei a fost luată de Meghan și că a apărut ”din senin”.

 

Potrivit The Sun, Trevor a suferit destul de mult după întreruperea relației.

”Despărțirea cu Meghan l-a lovit destul de tare pe Trevor. El a trecut printr-o perioadă grea în timpul despărțirii și acest lucru a fost agravat doar atunci când Meghan s-a cuplat cu Harry. A trebuit să retrăiască totul din nou – de data aceasta în public", dezvăluia un amic.

Ulterior, în 2018, Engelson s-a logodit cu Tracey Kurland, fiica lui Stanford Kurland, fost președinte al PennyMac Mortgage Investment Trust, dietetician și… extrem de bogată. Cei doi s-au căsătorit în 2019, iar în prezent au o fetiţă pe nume Ford.

Deși Engelson a făcut față cu brio tentației de a vorbi public despre relația sa cu Meghan, există zvonuri potrivit cărora lucrează, împreună cu canalul de televiziune Fox, la o comedie despre un divorţ urmat de împărţirea custodiei, după ce o fostă soţie se căsătoreşte cu un reprezentant al regalității.

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs